Obradović: Predvodićemo patriotsku kolonu, ne vidimo sebe u obnovljenoj DS

Ostavite komentar


  1. „Predvodićemo patriotsku kolonu, ne vidimo sebe u obnovljenoj DS“
    – Sva sreća pa ne vide ni oni tebe (sa njima)….

  2. Apsolutno postenije i od Dveri i od DS koalicije, jer ako su iskreni i jedni i drugi, vrlo malo imaju toga zajednickog e sad prejudiciranje o prvenstvu na patriotizam je vec prvi auto gol Obradovica a time i Dveri. Izmedju ove dve kolone postoji grupa organizacija vrlo jasnih i transparentnih ideja koja je sigurnon relativno bliska buducnost Srbije, ili bi bar trebala biti, jer ne moze vise Srbija van Sveta i Evrope. Iznureni smo i rascerupani sopstvenim zabludama opskurnih politika i politicara…

  3. ti si sam sebe toliko ocrnio da ja kao desničar nemam nameru više ikad da glasam za tebe a kamoli neko od tih levičara. Srećno u SNS-u, sam si birao.

  4. Bravo Obradovicu, imas super politicki stav. A sto ti Djilas zamera sto si caskao sa Vucicem pa to je ispravno tako i treba da se razgovara a ne da se mrzimo,razna misljenja treba da se cuju..

  5. Jedini opozicioni politicar koji nikada nije bio vlast,nikada nije imao bilo kakve afere,covek koji shvata da Srbija nije Beograd,covek koji ume da ode u bilo koji kraj Srbije i objasni svoje ciljeve,za razliku od vecine drugih opozicionih „lidera“koji su svoje politicko angazovanje sveli na „krug dvojke“ i kafice po Vracaru!Bravo Bosko,samo napred!Glavni cilj je pobediti Vucica i skinuti ove kriminalce sa vlasti!

  6. Ne razumem potrebu ovakvih da svoj primitivizam nazivaju patriotizmom. Da parafraziram: Domovina se brani znanjem i lepim vaspitanjem…

  7. Nema saradnje sa zutima crvenima i ovim plavima sve stara udba koja je unistila Srbiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.