Obradović radi što i drugi na sceni

Sagovornici Danasa o mogućoj predsedničkoj kandidaturi vođe Dveri

Ostavite komentar


    1. Glasacu za Boska -volim sto je Rusofil i sto ne voli EU malo mi smeta sto ne vozi Moskvic ili Ladu i sto nosi Bosovo odelo.On je Kostunica i jedini garant da ce da koci uzbrdo Evropejcima. Volim sto ga Rusi pomazu i AV to je znak da hobotnica u njemu vidi novog Kostunicu.

      1. Dobro si ga procenila. Štetočina i folirant kao i Koštunica, koji je pomogao da se upropasti šansa koja se ukazala posle 5. oktobra.

        1. Svi gledaju svoje intrese. Boško je zatucan, i zbog toga ne bih glasao za njega.

    2. Upravo tako, menja svoja „prijateljska“ gnezda kako mu odgovara. Samo mu je lična korist bitna i ništa više od toga.

  1. Sta znaci „novo lice“ kada promovise ovestale stavove? I SNS je osvojila vlast na krilima borbe protiv korupcije, ali i na deklarativnom postovanju evropskih vrednosti. Da li je za nas izlaz iz ovog zla jos vece zlo? Obradovic promovise srednji vek. On je tradicionalista u najgorem poimanju te reci. Dakle: klerikalac, mizogin, homofob … Da li je MOGUCE da se neko ko toliko brine o PORODICI ni jednom jedinom recju ne izjasni o podvodjenju devojcica? I da li borba protiv ove vlasti znaci i atak na RAVNOPRAVNOST zena?

  2. Dveri će razbiti sve korumpirane kompletne idiote na vlasti, jer to treba srpskom narodu, spas od uništenja prema kome ga guraju od 1945, do sada.

  3. TV i/ili internet (YT), a poznanstvo sa Boskom Obradovicem nesto sasvim drugo. On nije covek koji se predstavlja da jeste. Zatucan je do bola.

  4. Super, dok vi raspravljate koga nećete Vučić vas melje i pravi od vas cevape.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.