Obradović: SNS batinaši stigli u Dragačevo

Ostavite komentar


  1. Pa Obradovicu, zemljace, nemoj da te ja ucim kako se radi sa sns batinasima. Sta pravite famu o njima vise. Dovedi kombi cacanskih batinasa (hvala Bogu uvek imalo i za izvoz) pohvatajte tu bagru , svucite ih gole i vezite za ljubicski most. Dokle vise i kakvi dojavola vise sns batinasi. Pitaj Velju Ilica petooktobarskog prvoborca kako se to radi.

    1. Ja znam kako su dverski zverski batinasi napadali zene, a promovisu porodicne vrednosti, tu prezentaciju bolje vise da ne pokazuju!

  2. Gospodin Obradovic, propali politicar, koji treba da se stidi onoga sto izjavljuje. Da bi bio veliki politicar prvo moras da naucis da govoris, da se ponasas, a pre svega da stitis svoj narod, a ne da krades od njega kao sto ti i tvoja ekipa radite.

  3. Bosko Obradovic nekoga naziva batinasem, sramoto jedna ljudska pa ti mlatis ljude i zene po Srbiji i ona tvoja bagra koja te podrzava.

  4. Da li ovo SZS unapred opravdava svoj debakl kako na tribini tako i na izborima?

Ostavite komentar


Politika

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini? 8

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini?

Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović kritikovala je danas opoziciju, ali i vlasti pre 2012. godine i istakla da u ekspozeu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića nema ničega što bi neko mogao da kritikuje, pa je kritikovan on lično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.