Obradović: SZS podržava Deklaraciju NDMBG o bojkotu izbora, formira se štab za bojkot

Ostavite komentar


  1. Ispunjeni su vam svi uslovi, zašto sada ne izadjete i pokažete da ste bolji? Ili ipak i vi znate da niste, pa bi da dodjete na vlast bez izbora.

    1. Druze, da li ti Iz glave ovo konstatujes ili ti pomaze neko,samo pitam druze,bez uvrede.

  2. Ovi iz SzS-a su obicni ruski placenici,veci rusofili i od A.Vucica.Po diktatu iz Moskve,zele da naprave nesto kao opozicija u CG.Da putem ulice i protesta,a mozda nesto i zesce,dodju na vlast.

    1. I u cemu je problem. Vucic kao nije dosao preko Klinton fondacije i Tonija Blera na vlast? Plati pa se klati 😀

  3. Hmmmm, a šta ćemo sada mi koji stalno bojkotujemo izbore jer smatramo da su svi isti shit jer se niko ne bavi stvarnim državnim i narodnim problemima niti sistemom koji ugrožava zdravlje populacije? Verovatno da izadjemo na jlasanje i precrtamo listiće, šts drugo.
    .

  4. Kada bi se pitanje fer i poštenih izbora postavio u Francuskoj njihova vlada bi pala već sutradan. Mi danas , i ne samo danas već u zadnjih 70 godina imamo problem toga da relevantne političke stanke postavljaju jedno isto pitanje oko izbora. Pre 10 godina to je radio isto i sadašnji predsednik Vučić, isti onaj koji sada po tom pitanju ne radi ništa. A problem postoji. I nije jedini.
    Istorija je pokazala da je biti na vlasti jedino dobro onome ko je na njoj. Kada se vlast promeni niko ne želi da bilo šta menja. A promene su bitne, nama u Srbiji ponajviše.
    A ko nam se bavi politikom? Ljudi koji su na te funkcije došli zato što su nalepili najviše plakata i što su imali obraza da sapletu svakog onog ko nije hteo/želeo da radi za svoju korist već za korist ove države. Zato u vlasti imamo toliko neradnika da je to neviđeno u istoriji srpskog naroda. Sramota je da najviše radnog iskustva u svim vladama u poslednjih 20-30 godina ima Toma Nikolić a i njemu je radni staž kratak.
    Gde su radili Tadić, Vučić, Koštunica, Dinkić? Da ne pominjemo njihove satelite koji su samo znali da pričaju. Niko od njih nikada ništa napravio nije. Pa kako očekivati od njih da naprave bilo šta kad nemaju radne navike. Doduše imamo njihovu reč da su radni i vredni. Ovom narodu je otprilike i to dosta.
    A koliko nas oni koštaju? Mnogo. Ova država ima ogroman i neiskorišćen prirodni potencijal. O tome su pričali mnogi viđeni (i u svetu priznati) stručnjaci ali su ućutkani od onih koji su nalepili baš mnogo plakata.
    Budžet Srbije je oko 10 milijardi evra a budžet Češke je 50 milijardi. Misilte o tome kad vidite našeg ministra finansija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.