Obradović: Tri nova ministarstva su tri nove šarene laže

Ostavite komentar


  1. Boško Obradoviću daj već jednom prestani da se baviš stvarima koje nisi u stanju da promeniš. Jer tvoje mišljenje niko ne ceni niti obraća pažnju.

  2. Da ne znam Obradovića, pomislio bih da je vidovit. Ali nije, naprotiv, samo mora danešto kaže.

  3. Sadasnjoj vlasti je itekako stalo do svih tema koje su u interesu Srbije i njenih gradjana i svakodnevno vredno rade na tome da se ide ka boljitku i prosperitetu, a Bosko Obradovic kao uvek tako i sada nema nista pametno da kaze, sem da iskazuje sujetu i nemoc.

  4. Sta je Bosko ponudio pametno gradjanima, i da li ima sta da ponudi, ocigledno da ne, samo laze narod kao i njegov kompanjon Djilas

  5. Koliko neistina izreče! Tri šarene laže – za tri predvodnika opozicije, da umuknu s lažima. Đukić Dejanović je odlično radila na populacionoj politici, Nedimović je jedan od najboljih u prethodnoj vladi…

    1. Trla baba lan…. Bosko Obradovic,minijatura od coveka, nasilnik, covek koji nije dorastao nicemu. Zar je moguce da i dalje zanima nekoga sta on ima da kaze.

  6. Nasilnik Boško komentariše novu vladu, sreća naša što će on biti daleko od svega što se tiče dobrobiti građana, inače bismo propali načisto. Ovako neka priča šta god hoće.

    1. Danas je jedan od najboljih casopisa u Srbiji.
      Zaista me iznenadjuje sto ima toliko citaoca koji su ljubitelji psihopate a mrze „fasistu“

  7. Steta sto nisu pitali Boska koja ministarstva da osnuju ili uagse. Bolje bi uradili. Bosko je iskusni politicar, iskusni opozicionar, iskuso mu se raspadne stranka pred izbore.

  8. Boško se petlja tamo gde mu nije mesto. Dok je bio na vlasti mogao je da predloži formiranje ministarstva , a tada nije ništa preduzeo po tom pitanju.

  9. Osim optužbi i prozivki, Obradović nije ponudio ni jedan opipljivi plan ili program, a da je ostvariv i realan.

  10. Boško je pravio mnogo grešaka,
    sve što je danas izjavio je tačno 100 % .Sadašnja vlast je ruganje srpskom narodu na kratkoj pameti,dokaz kako najveće patriote Vučko,Vulin,Šešelj,Dačić postaju prvoklasni lopovi i izdajnici.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novakoviću izrečena mera udaljena sa sednice, on ostao u sali (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novakoviću izrečena mera udaljena sa sednice, on ostao u sali (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.