Obradović veruje da je Vučić upoznat sa rezultatima istrage o Krušiku

Ostavite komentar


  1. da ima drzave on bi robiao.gospodin to zna potpisao je kad je poceo da radi.

    1. Da ti nešto znaš, počinjao bi rečenicu velikim slovom i čuo za zarez, (gradivo drugog dana, prvog razreda)

    2. Potpisao da cuva drzavnu tajnu,ne i lopove.Ali na zalost ti,i vecina ne zna razliku.

    3. @tanasković***Šta je slagao?Jedini mu je „greh“ što je obelodanio zloupotrebe u namenskoj industriji Srbije! A sumnjam da je potpisao da će ćutati o kriminalu u firmi u kojoj je bio zaposlen.

    4. E moj Dragiša, ne treba Obradović da robija nego svi oni iz vlasti koji ga proglašavaju špijunom, kao i oni kojima su omogućili da se bogate na račun „Krušika“. Ti dobiješ sendvič i jednu crvenu i vidim da si zadovoljan.

    5. Gospodine Tanaskoviću jednog dana pitaće Vas deca šta se Vi radili u ona gadna vučićeva vremena.

    6. Mozda „Gospodin“ zna, ali ti svakako ne znas da koristis srpski jezik. Tuzno je kada nepismeni sude, a obrazovani beze iz zemlje zbog toga!

  2. Obradovic je tacno ocenio situaciju,njegovi dokazi su ocigledni,nadlezni su ustuknuli pred snagom neodbranjivog.Divim se uvek cvrstini njegovog karaktera.

  3. Kakvu mi situaciju imamo, ministrov otac izvlači novac iz Krušika, a sad Vučić obećava desetine miliona evra poreskih obveznika, jel i te pare da uzme Stefanovićev otac, i da on nije uništio Krušik me bi bilo potrebe da se novac ubacuje, a na kraju krajeva kad je isplivala afera Krušik oni su svi zajedno u glas vukali kako Krušik dobro radi, lažu nas, prave magarcima ovaj narod

  4. Da sam na tvom mestu Obradoviću,ne bih od sramote na ulicu izašao.Čoveče,davao si (prodavao) bugarskoj novinarki poverljiva dokumenta, a koja, i sami Bugari kažu,radi za stranu službu… sve, i da si u pravu,ti si čoveče špijun.

    1. ministrov otac izvlači novac iz Krušika, a sad Vučić obećava desetine miliona evra poreskih obveznika!

  5. Upoznat je on o svemu nisu u stanju toliko da ga lazu, pa vidite li nasta je licio, nigde drskosti, nigde lopova Djilasa, dosao je da koliko toliko ispegla stvar da bar neko izadje na izbore, pa videlite na sta su mu licli ministri, jedino Stefanovica nisam video,
    Verujem da ga je Vsiljevicka odvela na VMA. toliko je lose izgledao.
    A so se tice Krusika kako je poslovao OK 2019 godine, i kako moze neko da svojim TAKOZVANIM LAZIMA napravi stetu Krusiku, pa belosvetski trgovci dobro zaju kvalitet Krusikovih proizvoda, sami ih interesuje cena i rok isporuke,
    VLADALAC TI JE U KRVI, volis da slazes , bar nesto

  6. Koji ti ono beše? Ko ovopiše, a porpisuje Vaše ime. Čelnici kupus opozicije su vas napustili, pa neko drugi piše tekstove u Vaše ime.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.