Obradović: Vučić tajno pregovara sa Tačijem

Ostavite komentar


  1. Bas tako sve sto ste rekli je tacno . I sta cete vi kao opozicija i mi kao narod uciniti da sprecimo izdaju i zasto crkva cuti ,gde je patrijarh Irinej . Neverovatno koliko smo mi potkupljiv narod

  2. Od Obradovica se proteklih meseci moglo cuti raznih informacija u vezi Vucica, koje su se nakon par dana pokazale kao netacne .

      1. A koje su do sada bile tačne? Znaš li, ili samo i ti pucaš u prazno? Kada u nešto nisi siguran, onda je najbolje da ćutiš i ne ladiš…

        1. Nebitno je ko prica, bitna je sustina i cinjenice. A cinjenica je da je cak i glasno raznisljanje predsednika i nekoliko ministara, na celu sa Dacicem o nekakvom razgranicenju, po vazecem krivicnom zakoniku jedno od najtezih krivicnih dela protiv ustavnog uredjenja Republike Srbije. I zato smanji dozivljaj i procitaj nesto osim bilborda. A retko koji portal objavljuje ovakve komentare, a pravo pitanje JESTE zasto tuzilastva ne reaguju. Moje misljenje je zato sto ih Vucic drzi u dzepu, kao sto njega drzi eu i nato (mala slova namerno)!

    1. Mozete se SMIJATI koliko god jako i dugo mozete, ali vasi botovski komentari nas samo zasmejavaju i uveseljavaju,.

      1. Igrom slučaja radi mi ćerka u pekaru, i u 22 sata pakuju neprodata peciva stara 2, 3 dana, koja odnosi aktivista SNS-a.

    1. Ajde ok je moderne Srbije, ali gde nadje ovo napredne, i to u istoj recenici stavljas Bosko i “…napredne Srbije . . “. Bosko ce biti lider Srbije,to nije sporno, ali ovo “napredne“ treba iskoreniti. To “napredno“ nas unazadi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.