Obradović: Zašto je beogradska gondola skuplja od Zlatiborske, iako devet puta kraća

* Naprednjakinja Ljubica Mrdaković Todorović častila Obradovića epitetom oligrofreni * Oligrofrenija – mentalna retardacija, duševna zaopstalost, slaboumnost
Poslanici Skupštine Srbije otpočeli raspravu o 1148 amandmana na predložene zakone u oblasti građevinarstva i saobraćaja

Ostavite komentar


  1. Gondola na mestu gde KOSAVA nesmetano duva I verovatno prekida sa radom je neciji maloumni san ilo politicka patka za polupismen svet

  2. A kako Obradovic zna koliko je vrednost gondole na Kalemegdanu kada taj podatak ne postoji, imajuci u vidu da do cifre tek treba da se dodje i pripremi dokumentacija.

  3. Veliki deo: „Parka prijateljstva“ ili „Parka Nesvrstanih“ sa stablima starim i pedeset i sedam godina koje su posadili poznati svetski lideri, ne samo Nesvrstanih, je prosečno i raskrčeno da bi se napravila polazna stanica gondole sa Ušća.
    Koliko je primerena gondola i žičara u narušavaju drevnog zaštićenog istorijskog kompleksa Beogradske Tvrđave je tek pitanje i za UNESKO.
    Gradnja Žičare sa gondolom će biti isto kao i svojevremeno komunističko-partizansko dizanje u vazduh Smederevska Tvrđave.

    1. Dok je vladajuca koalicija satkana od cistog kvaliteta. Tunel koji ne nizi od predvidjenog, potporni zidovi koji se urusavaju, plato na Slaviji koji se renovira do beskraja tek nakon sto je izgradjen, plocice u Knez Mihajlovoj koje se menjaju na dva meseca…sve kvalitet do kvaliteta.

    2. …dok su u vladajucoj koaliciji satkani od kvaliteta.
      Tunel kroz koji ne moze kamion da prodje, potporni zid koji se obrusava, plato na Slaviji u fazi vecite rekonstrukcije 2 meseca nakon sto je prezentovan, plocice u Knez Mihajlovoj koje se menjaju na mesec dana na istom mestu, Ruzveltova (ako se ne varam) koju renoviraju ponovo i koja je bila renovirana pre okvirno godinu dana…sve kvalitet do kvaliteta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.