Očekuje se da Tramp posveti pažnju Vučiću

* Tim Džuda: Različiti učesnici razgovaraće o različitim temama * Vladislav Jovanović: SAD pojačano zainteresovane za Balkan, uključujući Srbiju
Predsednik Srbije učestvuje ove sedmice sa svetskim liderima na zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku

Ostavite komentar


  1. Dačić je napravio prvi korak, onim fotkama je možda privukao pažnju Trampu, ali se nadam da će Vučić uspeti da ga dovede ovamo, bila bi to prva poseta američkog predsednika još od vremena Džeralda Forda.

  2. Već vidim dobitni scenario, kako Dačić kao slučajno staje na nogu Trampu, pritrčava Vučić , šamara Dačića, uz put se izvinjava – što je Kim Džon Un tako nerazuman…..sevaju blicevi i beleže istorijski susret predsednika USA i SRBIJE.
    Svi nasmejani, jedino Dačić crven u licu kao da je progutao ljutu papričicu. Ipak, i on se smeška….

  3. Bice gusto.Vucko sjedne strane a Taci sa druge.Tramp nas nebi nasao na globusu za pola sata al slika je slika.
    Kod njega bi najbolje prosla Zorana ali ona je zauzeta koridorima.Steta.

  4. Kako to mislite? Da posveti paznju nekome ko je dosao na noge Klintonovima u jeku predizborne kampanje za predsednika USA ? Pa jeste li videli da Dacicu koji mu je nezvan, prostacki prisao sa ledja , kao u kafani, sa fotografijama i trazio autogram, Tramp nije hteo ni ruku da pruzi? Cudi da mu nije zapevao na uvce. Kako vas bre sve zajedno nije sramota ? Kakvo posvecivanje paznje Vucicu jednom beznacajniku, autokrati iz Balkanske mehane, kakvi bakraci .

  5. Kako je Tramp reagovao, trebalo je poslati Anu Ivanovic, a ne ovog ljigavca.Pravo poltronstvo, da covek pocrveni. Kesicu gde si?

  6. Saopstenje kabineta Hašima Tačija: "Na poziv predsednika SAD Donalda Trampa i prve dame, Melanije Tramp, u Njujorku će Tačija i prvu damu Kosova dočekati predsednički par SAD. Tokom posete, očekuje se da će predsednik Tači održati kratak sastanak sa predsednikom Trampom.

  7. Mislim da je sadasnja vlast ta koja ce uspeti da dovede Trapma u Srbiju. to bi nam mnogo znacilo u svim poljima.

  8. Verujem da ce Tramp imati vremena za malo poduzi razgovor sa nasim predsednikom .Zbivanja na Balkanu
    su uvek interesantna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.