Jovanović Ćuta: Sve što je rekao poslanik Vladeta Janković je tačno

Ostavite komentar


  1. Miloš Jovanović, kopija Vojislava Koštunice čija je ideologija nakon 5.oktobra 2000.“korak napred dva nazad“ upropastila evropski put Srbije.To isto želi i Miloš Jovanović, trojanski konj SNS, evroskeptik koji je u toj istoj Evropi doktorirao(nije doktorirao u Moskvi)

  2. Uz dužno poštovanje i činjenicu da odelo ne čini čoveka, veoma je ružno i neprimereno da narodni poslanik prisustvuje sednici Skupštine RS u majici !!!

  3. Nema parlamentarizma sa onima koji 10 godina mimo dnevnog reda vredjaju Djilasa, Mariniku, novinare N1 i Danas, nazivaju ih fasistima i izdajnicima. Oni su zlo ovog drustva i moraju biti zauvek oterani iz javnog zivota. Tek tada se treba vratiti obnovi zdravog drustva. Aleksandar Jovanovic Cuta je za i ovoga puta apsolutno u pravu.

  4. Nacionalni kanal ne smeju dobiti oni koji mrze Srbiju.Cuta je covek bez kredibiliteta i obrazovanja.Jankovic je izlapeo.

  5. Smatram da je itekako nacionalni kanal zloupotrebljen, ne smeju dobiti priliku oni koji mrze Srbiju.Ćuta Jovanović je čovek bez kredibiliteta i obrazovanja Vladeta .Janković je u godinama pa se tokom diskusiji zanese tako da ga je teško pratiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.