Odalović: Oluja i dalje traje, prognani ne mogu da ostvare prava

Ostavite komentar


  1. Ово је био председник скупштине социјалистичког Косова осамдесетих и ово нас води у Европу. С те нормални сви овде у Србији.

    1. Njemu bitno da je na funkciji i tad i sad…i da su familijarno toliko imovine ‘dobili’ od drzave u Pristini da svi Odalovici od rasprodaje iste imaju po nekoliko nekretnina u bgd-u.

      1. Dokaz da komunizam nije uništen a vreme mu je, naši preci čekaju eshumaciju a mi slobodu i istinu…

    2. Covek govori o o RATNOM ZLOCINU Hrvata a oni o socijzlizmu bogacenju .Kakvi su to ljudi a vasi citaocito je stvarno xa neverovati.Ali znajuci kakvu antisrpsku politiku vodi Danas onda sve je ok.

  2. Ko li tebe Veljko vise ista pita i cemu li muceni covece osim Ivicinih munti sluzis. Zar ti nije dosta sto ovolike godine tako nesposoban dajes intervjue i pricas o stvarima o kojima pojma nemas. Ti neki posao nekom zavrsavas i zbog toga si tu, ali verovatno se cidis gluposti ovog naroda sto te iznova dovodi ni krivog ni duznog na kojekakve funkcije.

  3. hrvatska je olujom isterala iz hrvatske jugoslaviju i jugoslovene i ustav jugoslovenski hrvatske srbe je tudman primijo u lipu svoju domovinu i sve im dao sva prava a beograd, nije primijo svoje jugoslovene i gradane jugoslavije u srbiju nego im je dao ime izbeglice dosle u srbiju sa svemira i dobili su samo krov i kaput,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.