Odalović: Poziv komadantima OVK u Hag vrh ledenog brega koji je počeo da se otkriva

Ostavite komentar


  1. Cinjenica je da su svi cinili ratne zlocine . Isto tako je cinjenica da su Srbi u najvecem broju osudjeni dok su ostali oslobadjani ili u malom broju sankcionisani.Bojim se da se ta praksa ne nastavi i Albanci vecinom prodju nekaznjeni.

  2. Ukoliko dodje zaista do ovoga, to je kao da ste masovnom ubici koji je osudjen na dozivotnu robiju date noz u ruke.

  3. Kada cete da otopite ledeni breg pogibije dvoje radnika ambasade Srbije i ubistva ambasadora Srbije Potezice u Libiji ? Vama se izgleda ucinili da je taj slucaj sahranjen sa ubijenima ? Kao sto vidite, nije.

  4. To je dobro, vi trazite 580 ljudi ali sto ces da radis za 2500 Albanaca koji do sada ne znamo gde su iskopovani u Srbiju?

  5. Ukoliko zele da se bilo sta resi imaju svakako medote i mogu da odrade ali ne verujem da Hag ima nameru da se ozbiljno pozabavi njihovim zlocinima

  6. Sve krvnike i njihove pomagače pohapsiti i izvesti pred lice pravde da odgovaraju za svoja zlodela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.