Odbornici SNS-a “odbranili” Skupštinu Niša od Boška Obradovića

Ostavite komentar


  1. Šta reći osim da su budale. Imaju li oni kuću, decu porodice nešto što treba čuvati? Idite kuću budite korisni svojim porodicama a ne kojekakvim lopvskim političarima.

    1. da budu bilo kome od koristi ne bi ovako gubili vreme. Ne znam čime smo zaslužili ovakvo zlo u gradskoj skupštini i parlamentu, za iskorenjivanje neophodna je promena izbornog sistema i direktan izbor svih predstavnika.

  2. Halo bre šupljoglavci, „čuvali“ ste skupštinu od Obradovića a on bio u Beogradu! Stvarno niste normalni.

  3. Malo je reći da su budale, ovakvo nešto savremena medicina ne poznaje. Sve ih kolektivno treba poslati na specijalistički pregled negde u inostranstvo. Po meni najbolji bi bio Sibir. Žao mi što izbrukaše decu, ko ih ima, pa ona ni kriva ni dužna od sramote neće moći nikome od vršnjaka pogledati u oči.

  4. E,to su pravi čuvari.Dobri su ka ja koji več desetak godina čuvam Dunav i Savu od upada morskih pasa i to vrlo uspešno jer evo već deset godina nijedan kupač nije napadnut od ajkule.Zbog mog uspeha razmišljam da odbranu proširim na sve reke u Srbiji ali ne mogu sam pa bih ovim putem zamolio hrabre poslanike-odbornike da mi se pridruže u akciji-„Stop ajkulama u našim rekama“.

  5. Bosko je poceo da primenjuje silu i u ostalim gradovima po Srbiji, ali i tamo mu huliganizam nece proci.

  6. Mene u svemu najviše zabrinjava broj ovakvih ljudi koji nemaju nikakvog srama ni stida, pred svojim najbližim, projateljima, komšijama, nego ovakve bljuvotine prodaju kako najnormalnije stvari. Zar je zaista došlo takvo vreme da je normalnost zamenjena apsolutnim („dramatičnim“) ludilom? I gde idemo kao društvo i lao narod?

  7. Predlažem da se uvede nova nagrada pandam „zlatnoj malini“, koja se dodeljuje za najgoru filmsku ulogu da se uvede „žuti dulek“, za najveće političke poltrone. Ovi iz Niš bi bili glavni kandudati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.