Odlazak na Vučićev nastup, ili smanjenje plate

Pritisci na zaposlene u niškom javnom sektoru da prisustvuju državnom obeležavanju početka godišnjice NATO bombardovanja

Ostavite komentar


  1. A mi smo veverice i poverovacemo u ovakve tvrdnje bez ikakvih dokaza? Ne zelim da prozivam nikoga ali kao neka neutralna persona primecujem paralelu izmedju Pink i Danas. I jedni i drugi bombasticno drze starnu svojim politickim miljenicima ne prezajuci od neistina i nesuvislih vesti. Ja razumem Pink, njima spasa nema, ali da se VI koristitete istim metodama mi jednostavno nije gradjanski. Gradjanin je uvek gradjanin, fin i kulturan i ne sme sejati tikve sa djavolom po cenu zivota, medjutim istorija nas uci da je se u opoziciju oduvke infiltrirala krimogena struktura koja je pomogla zadnji put pre 20 godina ali koja je i ubila premijera. Gradjani ne smete se ujedinjavati sa kriminalcima, imajte dostojanstvo jer i to je razlog sto nraod slabo glasa za vas. Znaci naprednjacima je sve dozvoljeno i narodu ne smeta veza sa kriminalom, medjutim kada su gradjani u pitanju narodu sve to smeta. Mora se naci neka alternativa i neki novi vid bunta.

    1. Botino nepismena, idi na youtube i pogledaj epizodu 24minuta od Kesica gde je vozac poslat na nize radno mesto samo zato sto je lajkovao emisju Ivana Ivanovica na fejsbuku.

    2. Vi ste kao sigurni da ništa od navedenog nije tačno i da nije bilo poziva da se dođe na taj mitinga.
      Samo još da nam objasnite, kojim metodom ste utvrdili da ni jedan čovek nije opomenut da dođe i da ni jedan funkcioner SNS iz Niša nije pozivao potčinjene da prisustvuju mitingu.
      Ovo što pišete o ubistvu premijera i kriminalcima je ispod nivoa Pinka, jer svako zna ko je slavio ubistvo premijera i ko je dobio stan od zemunskog klana.
      Znamo i ko je veliki prijatelj sa ekipom iz K. Mitrovice ( Veselinovići, Radojičić, Zelja).

      1. Dovoljno covek samo da vidi, da oni isti koji su pre 20 godina i najvise krivi za bombardovanje, danas su i dalje na vlasti u Srbiji i da se coveku zgadi sve…Bio sam u uniformi 1999 godine i treba to pamtiti i nikada zaboraviti, ali sa ovima da budem na pomenu…nikada!

        1. Ko ne ide na taj skup znači da opravdava bombardovanje srbije. Mislim da su isti ti i takvi pre 20 godina prizivvali bombardovanje. To je ni manje ni vise nego za goli otok.

    3. Nije ova vlast baš toliko glupa kao što ti misliš da će da ti izda radni nalog da ideš da sluša gluposti i meni su kojekakve gluposti i smeštali i kažnjavali me i uvek je obrazloženje bilo nešto što nije imalo veze samnom.

    4. Ti si prava veverica kada povezuješ kriminalce sa opozicijom.Svi kriminalci su na vlasti.
      Zar ti nije dovoljan dokaz Sava mala,Kopaonik,Beograd na vodi,niški aerodrom……..

      1. Sloboda medija se zasniva na tome da piše ko sta hoce
        I sta zeli
        Pa je tu istina zacinjena lazima ili ornuto
        Zato je podeljenost naroda velika
        Opste ne mozes prepoznati šta je laz a sta istina
        Jedna prica sa hiljadu lica
        A kazu vlada medijski mrak

        1. Pa Vučić je rekao novinarima da su zaštićeni. Mislim kao medvedi. A to je veoma opasno po narod i državu npr slučaj Stefana Cvetkovića.

    5. Ko je taj ko moze da poljulja tvoje poverenje u svevisnjega? Kakva opozicija kakvi bakraci, ti si nepokolebljiva? Malo je takvih ali tvoja nesalomljiva ljubav prema samokrunisanom ce mnoge animirati i prosvetliti sto ti dugujemo ogromnu i nemerljivu zahvalnot?

    6. Moram da priznam da sam ulozio sav moj umni kapacitet i da na kraju nisam razumeo poruku moje imenjakinje? Sto ne optuzujem svakako nju nego krivim svoj intelekt sto nije u mogucnosti da shvati ovakvu misao i mudrost?

    1. Nisam to „već rekao“, a vi objavljujete samo komentare koji odgovaraju vašim političkim ubeđenjima.

  2. Normalno je da građani idu na obeležavanje 20 godina od NATO bombardovanja. Ne sme se zaboraviti agresija, koju je NATO sproveo nad SRJ.

    1. @Goran***Problem je što ne znaš ko je u tvoje ime izazvao bombardovanje SRJ,predpovijest događaja,a „gutaš “ informacije RTS-a,“Doušnika“,(informera), kao da su u kamenu uklesane!Kada te neko ošamari,verovatno postoji i razlog za to?

  3. Obicno pripadnici opozicije svojim izmisljenim izjavama zele da srozaju presednika Vucica i da poljuljaju poverenje naroda, ali to im nece uspeti.

    1. Zar njemu treba dodatno srpzavanje? Sroza se svaki put kada daje izjavu za javnost, svojim glumatanjem, rečnikom i podcenjvanjem građana.

    2. Zahvaljući ovom satrapu od vučića su nas i bombardovali. Gde je bio on i Vulin kad su nas bombardovali? Prevaranti i dezerteri

    3. Ko je taj ko moze da poljulja tvoje poverenje u svevisnjega? Kakva opozicija kakvi bakraci, ti si nepokolebljiva? Malo je takvih ali tvoja nesalomljiva ljubav prema samokrunisanom ce mnoge animirati i prosvetliti sto ti dugujemo ogromnu i nemerljivu zahvalnot?

    4. Dobar psihijatar bi na Vucicu „zaradio“ Nobelovu nagradu za psiho-analizu… (ako takva postoji)

  4. IVucicev nastup je odlican – ja mu usadjujem nase tradicionalne vrednosti a on menja boje. Prvo ce biti crven, pa plav, na kraju i beo, a glavom klati sve vreme bas kao dvoglavi orao. Vredi videti, nezaboravno je i besplatno, samo se prvo posavetujte s lekarom ili farmaceutom.

    1. Posebno je efektan zavrsetak nastupa – on se obilato uneredi, a verna publika je u delirijumu, gusi se u suzama i trazi bis, smrad je nesnosan…

  5. Da imaju iole mozga, trebalo bi i bez poziva da idu na obeležavanje 20-te godišnjice stradanja naroda Srbije i otimačine Kosmeta od strane zločinačke alijanse. Žrtve zaslužuju bar toliko poštovanja. Ali, u svakom žitu ima kukolja, a u svakom narodu kolaboracionista koji su mizerna manjina.

  6. Nikad nisam bio za politiku Slobodana Milosevica ali sam branio drzavu kada nas je NATO bombardovao. Ovo obelezavanje nema veze sa Vucicem i njegovom svitom. Svak treba da ode, pa i sutra kada neko drugi bude na celu drzave mi koji radimo u drzavnim sluzbama treba da idemo.
    Ne vezujte sve za politicare i ostale izrode, vezujte nesto za dogadjaje pa ce ovaj narod pamtiti, a ne zaboravljati.

  7. Ne znam zašto ste obrisali moj prethodni komentar. Ne verujem da je neko pretio radnicima smanjenjem plata. Za vas je, izgleda, normalno da grupa siledžija „testeraša“ upada u RTS, a nije normalno da građani Srbije obeležavaju 20-godišnjicu stradanja našeg naroda zbog NATO agresije! Ko je tu „pobrkao lončiće“?!

    1. Ti brale si sve pobrkao, zakovitlala te konfuzija pa u galopu juris ka oblacima iluzije?

    2. toliko se brišu vaši komentari, Sredoje da ih je već dva! i u oba kukate da su vam obrisani komentari. pa koliko ste ih onda pisali? osam?

  8. Svaka cast na komentaru! A biće tamo i Danas i N1 i svi oni koji žele Srbiju iz 1999-te i 2000-te, kako bi našli nešto za šta bi se uhvatili da kasnije po tome pljuju, a u duši će kao i do sada biti veseli zbog decenijskog stradanja Srba.

  9. Ne razumem u cemu je problem? Svi oni su se nabili na drzavno vime preko nekih partija, pa ako preko partija odlete sa njega, ili.im.ga malo zavrnu, zasto bi to bio moj problem? A zasto oni nisu otisli u privatnike, ili zasto sad ne odu u privatnike? Sve u svemu, srce mi se cepa od tuge i bola, a najvise od smaranja.

    1. draga nina meni av godíšnje ukrade 1500000 din dok mi to nevrati za mene je nula

  10. Niko me nebi naterao izasla bih sama da agresori shvate da se zlocin ne zaboravlja nadam se da su Nislije izasle u sto vecem broju ipak su oni najvise bombardovani kasetnim bombama.

  11. Braćo srbi i sestre srpkinje, neću ništa ružno reći, a trebalo bi. Nikada nemojte zaboraviti 24.mart 1999.godine i sve dane i noći sve do 10.juna, tj 78 dana i noći strahote bombardovanja sa užasnim posledicama koje se odražavaju kako na fizičko, tsko i na psihičko zdravlje i sterilitetom mladih, i ženskih i muških ososba. Nena mesta šegačenju. Svaki dan se molim da se takvo zlo nigde ne ponovi.

  12. E moja Ivana, „neutralna persono“. Ako ne vidiš razliku između Pinka i Danasa, tu već više nema pomoći. Iz teksta se jasno vidi da je Danas na sve načine pozivao predstavnike vlasti i SNS da odgovore na optužbe i razjasne situaciju, ali da oni beže. Uostalom- šta da kažu i kako da orazlože zašto krše zakon i pritiskaju ljude? A Pink i ne zna da postoji druga strana,drugo mišljenje i bilo šta drugačije u odnosu na vlast. Obična propagndna mašinerija u korist vlasti

  13. Ja kolko se sećam a bio sam malo u politici od Miloševića pa do danas se dešavaju takve stvari .Naj izraženije su bile kad je DS bio na vlasti tada su predizborne kampanje kod nas rađene na prvi dan predizbornne ćutnje.

  14. U firmi Georad takodje je obavezno ici na Vuciceve proteste!Ispred autobusa slikaju one koji su dosli a momak iz Drmna koga licno znam nije dosao i u roku od 24 casa a posle pregleda slika od strane poslodavca momak dobija otkaz ugovora o radu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.