Održan protest “Decu vam ne damo”

Ostavite komentar


      1. Maki,ne znam koliko godina imate,ali vas pitam,da li ste upoznati sa usvojenim pravilnikom o opstoj imunizaciji?
        INFORMISITE SE.POUCNO JE !
        OCEKUJEM VAS KOMENTAR,POSLE PROCITANOG .

      2. Vala daleko vam lepa kuća , što dalje od nas vi maskirani i vakcinisani!!!!
        I još nešto ; ne primoravamo mi vas da skinete maske , već vi primoravate nas da ih stavimo , prema tome vi ste agresivni ne mi!!! I sutra ćete nas isto primoravati da se vakcinišemo , a opet će ispasti da mi vas napadamo!!!!!

        1. @Miloš***A hoćete li vi nevakcinisani i nemaskirani iz svog džepa plaćati svoje lečenje u slučaju eventualne zaraze,korišćenje lekova i respiratora,bolničkog prostora…?Opet će maskirani i vakcinisani morati preko budžeta da plaćaju vaše lečenje?!Ne želite da se zaštitite,dobro,vaše pravo,pustićemo vas niz vodu da ne bi ugrozili druge koji poštuju mere zaštite.

      1. Jel to ona vlast i krizni stab sto su dozvolili derbi i izbore a posle uvodili policijski cas? Nemojte biti oportunisti-ili valjaju ili ne valjaju! Ja znam da nisu ni da se bace.

      2. Za tvoj mentalni sklop i status, odavno pomoći nema? Možda će brnjica da te spasi i takozvani KŠ???

  1. Svaka čast gospoji. Konačno neko od političara da progovori o mukama očeva u Srbiji i borbi sa feminističkim sistemom, pravosudjem i medijima.

    Ako se odreknete rusofilije i svih komunističkih ideologija i veza, predvidjam vam lepu budućnost. Imate novog fana od danas.

    1. @pohvalno, pogotovu ove koje vam sprema, najveći svjetski epidemiolog i virusolog @bil gejts, a koju u praksi treba da sprovede KŠ na čelu sa prorokom i prognozerom @konom?

  2. Tuzno je kako malo gradjana se odazvalo protestu.
    Radi se o nasoj deci.,ciju sudbinu smo predali u ruke belosvetskih mafijasa.
    Koliko brinu o nasoj deci pokazali su za vreme vanrednog stanja ,kada su se dece sa autizmom setili posle 5 nedelja.
    Kucici su imali veca prava.
    Logika prosecnog Srbina ,je nece meni da se desi.
    Svest,zajednistvo,solidarnost,ne postoji.
    Mnogo smo pogan narod i ne desava nam se sve ovo slucajno.
    Kada nismo spremni da branimo zdravlje,sigurnost,slobodu nase dece,na sta smo spremni?

  3. Nevakcinisani i bez maske pravac u šumu pa tamo živite kao amazonci da vas mi vakcinisani sa maskama ne zarazimo sa kojekakvim boginjama.

  4. A zbog cega u novinama Danas nema ni jednog teksta o trgovini ljudima-bebama u Srbiji i lavovskoj borbi Ane Pejic u vezi toga.
    Televiziju koja se bavi time kao i Anu Pejic treba svrstati u heroje danasnjeg vremena.
    Svaka cast na borbi protiv te vrste kriminala i takvih kriminalaca, to su pravi original kriminalci pa ma ko bili i treba da odgovaraju za svoj kriminal. Da li zna vlast ma koja da je sta znaci unesreciti jednu majku,oca, , porodicu , prevariti je i prodati joj dete za novac, sta to znaci i za jednu drzavu ako ima onih koje to nije briga i ne znaju neka se skinu sa vlasti jer ako cute znaci da tu vrstu uzasnog kriminala i prema drzavi (u slucaju kada se bebe prodaju strancima) odobravaju i da ce toga biti i biti.

  5. Sto se tice ovog skupa eto da pitam zasto bi vakcinisana deca stitila vasu decu to jest decu onih koji se protive vakcinaciji.
    Ko je u pravu u vezi vakcinacija mozda bi se videlo kada bi se deca porazboljevala , ali do toga ne sme doci.

  6. Zašto uporno pišete Jovana Stojković bez dr ispred imena? Pokušavate na taj način da je blago diskreditujete kao lekara?

Ostavite komentar


Politika

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU? 10

Hoće li se Vladimir Bilčik kandidovati za novi mandat u EU?

Poslanik u Evropskom parlamentu iz Slovačke Vladimir Bilčik, koji je od 2019. izvestilac ove institucije za Srbiju, neće se kandidovati za novi mandat, potvrđeno je našem portalu. Izbori za novi saziv Evropskog parlamenta održavaju se od 6. do 9. juna ove godine, piše portal European Western Balkans.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.