Ogoljena slika loše države

Pitali smo pojedine učesnike izbora o političkim odlukama tokom vanrednog stanja i novčanoj pomoći od 100 evra

Ostavite komentar


  1. Uglavnom, sve sto kaze Zavetnica je u pravu. Ne znam zasto, ali joj ne verujem. Neverovatno mi je da je uspela da gostuje vise puta na Pinku, Prvoj pa i na RTS, a na primer Radulovic nije proveo na TV sa nac.frekvencija ni sekund.

    1. Verovatno su to one države u kojima je vladala „demokratija“ ali, u kojima je umrlo na hiljade ljudi?! Te države su idealne za sve ove srpske licemere i one sa dvojnim moralom. Zar je smrt važna ako pogadja nekog drugog a, to je ono na šta računaju svi ovi naši „moralisti i slobodnjaci“, zagledani u švedski način borbe sa ovom pandemijom..

      1. Neverovatno da ovako mudar komentator, jos uvek je u hibernaciji.I tako u starosnoj zabludi gura fazon patriote ispranog mozga? Bitno da u mentalnoj ekstazi i dalje veruje da mu je AVvirus „ludilo“ spasio zivot, pa mudroseruje na ovom portalu?

        1. Počeli ste da se razbacujete rečima koje nemaju nikakvoig smisla sa započetom rečenicom a, potom ste, manirom tipičnim za srpsku moralno-obrazovnu gologuziju, poentirali onime što jedino znate, odnosno, upotrebom „argumenata“ protiv kojih normalan čovek nema odgovor niti vakcinu odnosno AVvirus „ludilo“, kako ste Vi to lepo iskonstruisali. Ili ste promašili terapiju, ili je pivo bilo vruće?!

  2. Pljujete nam predsednika a ipak izlazite ….misevi bibda grickaju sira e pa ne moze… vise postujem one sto nece na izbore … nema pljuvanja ako cete da vas predsednik pusti u parlanent po koji komad.

  3. Drzava je veoma losa i paradigma sveg zla i jada je Vucic Aleksandar. Ali zato se on svako jutro smeska sa naslovne strane Danasa, a jutros cak dva puta ! Svaka cast i drzavi i njemu i nama sa njima.

  4. Udarna vest na sajtu Danasa pitanje politicarima iz kombi stranaka o politickim odlukama tokom vanrednog stanja?Evo vec tri meseca se potezu pitanja kako je ova vlast reagovala na pandemiju korona virusa i dalje se traze izjave tamo nekih lidercica da hvale ili kritikuju vlast!Ako je ova vlast legalno izabrana ili ako je dosla od Boga…kako kome vise prija,radili su kako su znali tj kako nisu znali i to je istorija!Ko je u ovoj drzavi snosio politicku odgovornost za lose odluke..niko nikada!I sada se insistira na trazenju gresaka ovima kojih je bilo stotine naravno…ali bilo ih je i u Italiji,Spaniji,Franciskoj ,Americi…Drugo jedno pitanje je bitnije a niko ga ne poteze godinama i decenijama,a to je kako to da svaka vlast u Srbiji okuplja na ovaj ili onaj nacin sve politicke partije i kako oni lepo saradjuju na mnogim poljima a kao se napadaju i svadjaju!Kako saradjuju kada je u pitanju njihovo finansiranje,privilegije,pomoc prijatelja…korupcija i kriminal!Svi su od istog oca i iste majke napravljeni i treba se staviti TACKA na SVE koji se zadnjih 30 godina bave politikom!Uci u borbu protiv svih…samo tako mozemo se nadati da za 10 godina veliku vecinu tih prevaranata posaljemo u politicku penziju!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.