„Zatvaranje vrata Srbiji za članstvo u EU“: U čemu je sada problem sa Ohridskim sporazumom?

Ostavite komentar


  1. Dobro jutro citaoci sa fotografijom Vucica ! Sve ostalo zamagljeno i u magli samo Vucic odoleva u ostrini i jasnoci nase fotogradisane stvarnosti.

  2. Mi njima ne trebamo, ovakvi kakvi smo sada ne trebamo nikome, se DA koriste nase resurse. IOVAKO smo skoro sve dali Kosovu na upravljanje samo da se ozvaniči. Radi jedne bande koja samo gleda da sto DUZE PLJACKA Srbiju.

  3. Uvek sam tvrdio i tvrdim jos uvek,da je ovaj lik najveci neprijatelj srpskoga naroda.Ne trazite uzalud koje kakve potencijalne neprijatelje u okruzenju ili na Zapadu,on vam je pred ocima svaki dan,vec jedanaest godina.Ali,ja se iskreno nadam da zarad srpskog naroda da je doslo vreme da mu se ukaze i pokaze gde mu je mestu u drustvu,a njemu je jedino mesto iza resetaka i da vrati sve pokradeno drzavi.Dakle 17 Decembar ce biti presudan za srbe,dali zele da budu svoji ljudi i da sami odlucuju o svojoj sudbini,ili ce dozvoliti ovome kriminalcu i ulicaru da upropascuje zemlju.Pozivam sve one srbe koji imaju iole ljudskosti u sebi i koji vole svoju zemlju,izadjite sto masovnije na izbore i pokazite ko u zemlji moze da gospodari,narod ili oni poput sadasnjeg predsednika.

  4. Priznanje Kosova je uvek bio uslov, razlika je da do sada su velike sile dali Vucicu vremena da na to spremi narod, a sado to jasno i kazu da mu smanje prostir manipulacije. On to dobro zna, Zapad je investirao miliarde na Kosovo to ce se dogoditi a to je isto plan raspada Jugoslavije. Srbija mora da brani Vojvodinu od Orbana dok to moze, ako nasravi sa Kosovom ja se olasim da ce i Vojvodina da vam ide i to od vaseg dragog prijatelja Orbana

  5. Pitanje je koliko je validan samo Vučićev potpis na Oridskom sporazumu i da li je potrebno da ga ratifikuje skupština Srbije.

  6. Mi mladi vidimo buducnost u EU.Ne zameramo ovima koji ne zele i zelimo im srecan put tamo gde zele.

  7. Sve sto je potpisano mora da se ispostuje pesak iz sata istice ali vise nema okretanja. La comedia e finita nema vise ende

  8. Pa samo njegovo prihvatanje, definitivno pravno ne predstavlja preuzetu obavezu. Jer predsednik nije ovlasceni pregovarac, vec samoproklamovani vlastodrzac. Medjutim, u medjunarodnim odnosima, to ce nam stvoriti ogromne probleme, i stalno ce se ponavljati od strane medjunarodnih pregovaraca. „Covek“ nas je u potpunosti unistio, jer je umislio da je najpametniji.

  9. Srbija ne moze da krsi sopstveni Ustav ni rezoluciju 1244 UN. Sa druge strane apsolutno nas ne interesuje clanstvo u EU bez Kosmeta u sastavu Srbije.
    Jedina normalizacija odnosa moze da bude vracanjem okupiranog dela Srbije u njen sastav.

  10. Da li neko misli da će Srbiji svanuti ako prizna Kosovo? Da li mislite da će prestati pritisci i ucene? NEĆE.

  11. @dr. Dovoljan je potpis,rukovanje,paraf .
    Punovažno,bez ratifikacije…
    Sećamo se afere „satelit“ sa Izraelom i parada ministra….

  12. U čemu je problem? Pa u onom da sporazum važi mada nije potpisan, nego su ga Francuzi i Nemci usmeno proglasili da važi.

    Tojest, za nas važi i šta ne potpišemo, a za njih ne važi ni šta 3 puta potpišu. Obični šibicari i prevaranti, i zaista im treba zatvoriti vrata Srbije.

  13. Ako nas ne žele u EU pa nije smak sveta,nije samo EU ceo svet,uvek se možemo okrenuti trgovini tamo gde hoće da sarađuju sa nama,a mladi kojima su puna usta EU pa deco idite ali nemojte posle da kukate kako niste ostvarili American dream(Američki san)ili Evropski.

  14. Srbija nikada ne sme da prizna „Kosovo“ kao drzavu, bez obzira ko je predsednik. Svi koji pisu drugacije su ili albanci sa KiM ili nasi zapadni susedi koji pisu NN komentare.

  15. Kosovo u Evropu a Srbija u ..
    .
    .. tako ti … Ako ovo nije čudo onda ne može gore. Pozz svim ljudima loše volje

  16. O cemu Vi pricate?!?!o kakvoj EU?!?! ta zajednica se raspala,a Vas niko nije obavestio!!!imate pozdrave od dr.Vojislav Kostunice

  17. Шта се он сад чуди? Он је пристао на све у Охриду. Сад кад је дошло за наплату, он се прави шта је.

  18. Ne radi se o bilo kakvom sporazumu. Hoće da nas nateraju da to što zapadu odgovara prihvatimo i potpišemo. Prihvaćeno je da se o predlogu razgovara, a podpisano nije ništa. Da jeste, likovali bi licemeri.

  19. Potpisivanje ohridskog sporazuma nije ni bilo, a to sto se vama priči najava da je neko potpisao nešto to je vas problem. Uostalom taj zapad inako polize sve sto potpise, a kasnije utvrdi da im ne ide na ruku. To su radili sa nama sa rezolucijom 1244, pa briselski sporazum, to su radili sa Rusijom sa Minskim sporazumima. Sad se svi čude zašto je kriza u svetu, pa kriza je lidera dosli sin nesposobni, meskolovani, nesvesni lideri da vode velike zemlje, šta je bilo drugo za očekivati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.