Olenik: Odavno radimo na potpisima za izbornu listu

Čelnici Građanskog demokratskog foruma za Danas

Ostavite komentar


  1. ljubi vas mali alek. srediće on vama 5% pa da budete njegova lična „mečka“ u skupštini u narednom sazivu.

  2. Davno nisam procitao ovakvu politicku naivu. Ovaj gospodin pljuje po nacionalistickim politikama u regionu, a zalaze se za priznavanje odcepljenja na cisto nacionalnoj osnovi kad je u pitanju Kosovo. Kakav paradoks. Mozda da jos kaze kakvo misljenje ima za Sandzak? Gde bi stigli ako bi se i tih teritorija resili?

    1. Gospodin, kaze da je Kosovo, vec priznato, jer funkcionise po svim institucijama, kao samostalno, I to je fakat! Zasto necete istini da pogleda te u occi, to je Vas problem, sa hrabroscu! Takodje gospodin, sasvim lepo I tacno komentarise SPC, njeno uplitanje u drzavna pitanja, I njeno bogacenje!

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.