Olenik (UDS) osudio Trifunovića zbog pevanja četničke pesme

Ostavite komentar


  1. Pre bi se moglo reci za Olenika da je cetnik posto ima bradu…Sergej je bas iznenadjenje

    1. Сергеј је изненађење за све који су пали с Марса…

      1. Posle ratari četnička deca pevala “ druže Tito….“ Zašto sad komunistička ne bi pevala “ čiča Draži…..“.

        1. И једни и други бандити су ругло свега светог свакоме ко поштује људско достојанство и слободу појединца, а сви певачи и препевачи су једнако празноглав олош којем нико присебан не би поверио ни две нацртане гуске на чување…

  2. Ne podrzavam trifunivica kao politicara, ali sta je lose ako je pevao cetnicke pesme? Ovo nije komunizam

    1. Slažem se! Ovi što se bune protiv četničkih pesama, potomci su komunista koji se danas predstavljaju kao liberali, globalisti ili kosmopolite!

  3. Aleksandar Olenik je od Trifunovića izgubio na unutar stranačkim izborima i to nikako ne može da mu oprosti. Da je pravi političar i iskren čovek, pričao bi o pravim problemima Srbije. Nisam ga čuo da tako žestoko napada vlastodržce. Verovatno mu se ne uklapa u računicu oko preraspodele podrepnih mesta.

    1. Властодршце „напада“ кусо и репато, али без ваљаних аргумената и без моралног становишта које би тим „нападима“ дало смисао и тежину. Ако је УДС зачетак будуће опозиције у Србији, а ја се надам да јесте, њихов је политички задатак да се обрачунају са овом „правом опозицијом“, а не да скупа с њима лају на власт која је спорна само стога што у њој нема места за њих…
      Кад Србија буде имала ваљану опозицију, имаће и бољу власт, и да схватате у чему је сврха опозиције, ја то не бих морао да Вам цртам.

  4. Pevao je u Nisu! U kafani „Nislijska mehana“ , koja je inace pod patronatom SNS-a u Nisu i koja je nelegalno izgradjena!

Ostavite komentar


Politika

Nije prvi, a ni poslednji da se Petru Petkoviću zabranjuje ulazak na Kosovo: Da li je razlog religijski ili politički? 5

Nije prvi, a ni poslednji da se Petru Petkoviću zabranjuje ulazak na Kosovo: Da li je razlog religijski ili politički?

"Ovo nije prvi put, a nije ni poslednji da se Petkoviću zabranjuje ulazak na Kosovo. To je sve deo političkih odmeravanja snaga Beograda i Prištine i nema veze sa religijom, niti bilo čime sličnim," rekao je za Danas politički analitičar Dušan Janjić povodom tvrdnje direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića da mu je Priština bez objašnjenja zabranila da ode na Kosovo, iako je poseta imali verski karakter.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.