Olja Bećković o priznanju Šapca Vučiću: Čestitam, kao što je i meni čestitao

Ostavite komentar


  1. Nije mi najjasnije, da li oni tom dodelom zafrkavaju Vučića ili prethodne dobitnike.

  2. A ni jedan se nije odrekao priznanja grada.Mene bi bolo sramota da moje ime bude uz Acu,Olju itd.I naravno vratio bi im nagradu .

  3. Nadmetanje u ulagivanju zaista.svi prethodni bi trbalo da vrate nagradu. Ovo samo pokazuje koliko je SNS bez mašte. Ajd sve,sve ali za demokratiju…..bože me sačuvaj.

    1. A zašto ne. Počemu čovek nije demokrata? Objasnite mi stavku po stavku argumentovano I razumljivo.

      1. Vi to ozbiljno? Tu bi mogao novi Rat i Mir da se napise, a ne jedan komentar. Zasto je ukinuo N1 i Novu S za ljude u unutrasnjosti i zasto ljudi iz Nove ne mogu da stampaju svoje novine? Demokratija? Tesko.

      2. E pa ovako! Zato sto, evo, 10 godina nije imao tv duel (a kad je on bio opozicija nema emisije u kojoj nije bio gost). Zato sto nikad nece imati hrabtosti da sucelji misljenje sa oponentima. Eto, ako nista drugo, bar zbog napred navedenog , nikad nece biti demokrata vec samo autokrata i jadna kukavica. Bokser u ringu bez protivnika, sa njegovim sudijom koji ce ga proglasiti pobednikom.

  4. Nije to nista , vidjali smo mi i “ lepse“ stvari ! Recimo trostrukog narodno heroja . Ili ti odlikovane ordenom Svetog Save ! Ima jos toga dosta za videti .

  5. Pa sta je I ta Olja uradila za Sabac?Pevala?O kojem razvoju demokratije pricate?

  6. Sve što je vaša klika zaslužila za sve ove godine obmanjivanja javnosti i laganja je – zatvor! Ne mažite oči nikome, previše dobro vas poznajemo!

  7. Samo je pitanje trenutka kada će krenuti predloži da gradovi dobiju u svom nazivu dodatak kao Aćin.Aleksandrov poput Titov Drvar, Titova Korenica, Titov Vrbas itd.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.