Opozicija bez reči hvale za vlast Vučića i Dačića

Koalicija SNS i SPS ušla u desetu zajedničku godinu vlasti

Ostavite komentar


  1. Sve je to istina, ali nek se zapita ta ista opozicija zašto je dozvolila sve to, kako nije uspela da bilo koje ludilo diktatora spreči, i na kraju, šta je uopšte radila svih ovih godina?!

  2. Pa zato i jedu tu gde su. Treba biti pošten, a ne ostrašćen.

  3. Svi su oni od ’90.tih na ovamo međusobno upleteni u razne afere „a koferče“!? i ta sprega traje ali „oseća se u vazduhu“, neće još dugo!

  4. Vlast treba da bude smenjiva. Političari daju ostavke i za manje afere od ovih ovde. Kod nas uvek ima nekog ko kaže Ne dam ovog, Ne dam onog…od malog, gašića, Babića…palme…dačića..vulina

  5. Do prosjačkog štapa ste doveli zemlju, čak i Dana Popović priznaje da ste ostavili prazan budžet i stopu od 26% nezaposlenosti. Prodali ste duvansku industriju i cementare, a ostavili železaru Smederevo, RTB Bor, Petrohemiju, niste izgradili metar puta, nijednu bolnicu, ništa, a sad kritikujete. Ali, svi ste postali biznismeni, od nepimenog Aleksića do Zoke Bundara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.