Opozicija: Dačićevi socijalisti odgovorni za najmračniju deceniju u istoriji Srbije

Predstavnici opozicije o tvrdnji Ivice Dačića da je SPS “najstariji srpski politički brend”

Ostavite komentar


  1. Odista SPS pod Miloševićevom decenijom,gde je a da se ne zaboravi sa Šešeljem,Tomom i Vučićem te JUL om razorio i Srbiju i uz pomoć ološa nacionalista Hrvatske,Bih i Kosmeta i bivšu Jugu,nosi breme očaja tog perioda.Ima međutim i period,naročito 2004-2012 kad su bili podrška EU putu Srbije i za vreme Koštuinice a i DS naročito.Ova prethodna decenija je iznuđena zona realnog pada u kaljugu s Vućićem,jerbo DS rešio da ode s vlasti i uništi sama sebe!!!Uspelo im.Eksperiment stvaranja SNS i dvopartijske Srbije,gledamo u live,svu katarzu već deceniju.

  2. istorijski se izmiriše, bez obzira na glasače koji su sklonili crveno crnu koaliciju sa vlasti kaže:

    sada se lepo napljuvaše, kao da nije bilo istorijskog pomirenja. Nije problem u SPSu, problem je u onima koji nakon 2000te nisu zakonom zabranili SPS i SRS i koji nisu ni pomislili da sprovedu reforme. Zbog toga su sada statistička greška.

  3. Za najmračnije milenijume sveta krivi su vlasnici „opozicije“ i pozicije.

  4. period vladavine SPS i radikala devedesetih ostaće kao najsramniji period srpske istorije koji su obilježili ratni zločini,masovna ubistva,nevidjena pljačka i siromaštvo naroda i zbog tog ce se stidjeti generacije.nažalosti ti su opet na vlasti tako da možemo očekivati opet isto

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.