Opozicija neće glasati za novu Vladu

Ostavite komentar


  1. I opet se DJB vrlo vidljivo ignorise… Najjaca zaista opoziciona stranka – nju niko nista ne pita….

  2. Pa ko je od njih i trazio da glasa za novu vladu? Komotna vecina je tu, a oni mogu da cupaju sebi kosu!

  3. Opozicija neće glasati jer su ljubomorni na tuđe uspehe, na tuđ rad, opozicija je gomila neradnika, koji žive kao paraziti i čekaju da se dokopaju državnih kasa.

  4. "Demokratije će platiti zato što će pokušati odgovarati svima…Lopovi i prevaranti će hteti važne daržavne funkcije. A demokratija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast,
    jer kriminalci i zločinci teže za moć, nastat će gora tiranija nego u
    vreme bilo koje monarhije ili oligarhije." Sokrat (470-399 p. n.e.)
    Vučić je vešto upotrebio sopstvenu slabost – egoiizam i narcizam – da preuzme sve relevantne, za vladanje, državne resurse i tako privatizuje državu. Za to mu je bilo potrebno da ima svoje medije, pre svega televizije, od koja Pink je njegova radna soba, tj. pričaonica. Druge televizije ga prate i hvale, od kojih se jedna izdvojila da ga kritikuje, čime mu pomaže, jer je dugo već poznata kao veliki dužnik državi, a sa sadržajima tabloidna.
    Opozicione stranke kritikujući Vučića mogu da ga nateraju da zakaže vanredne izbore, na kojima će dobiti mnogo više glasova nego ranije,.

  5. Pretpostavljam da Djb glasa za vladu, posto ni reci nema o njima, gubite profesionalnost

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.