Opozicija nema snage da spreči glasanje

Koliko je sprovodiva najava "ako izbori ne budu slobodni - neće ih biti"

Ostavite komentar


  1. Поента је да регуларних избора досадашњом изборном крађом и медијским терором неће бити а Вучић може да упише себи 100% као и сваки диктатор. Самим тим неће бити легитимитета за било коју скупштину кловнова у земљи у којој гласају мртви и исељени, уцењени и заплашени.
    Установићете да вам неће вечно гледати кроз прсте ни запад а ни остали свет када једну полуфашистичку диктатуру маскирате у „демократију“.

    1. Ja lično bih voleo da mi lično Boškić stane na put i proba da zabrani da glasam.Što se ostalog tiće,pa ne možete vi sa 9,5% da radite šta vam je volja.Šta bi radili da imate 30-35%?Ubijali ljude?Pa zato vas narod i neće.Vanredno stanje i nije tako loša opcija,onda više nema čemu da se nadate,a i zna se kako se sa takvima radi vanrednom stanju.

      1. A šta bi ti to Ljubiša uradio Boškiću? Možda kao tvoj lider klao zarđalom kašikom? Nemoj da se bojiš. Samo ti idi na izbore i ovoj bagri daj glas. Upropasti i tvoju i moju decu. Za tvoju me baš briga ali moju ne opraštam.

  2. Ona i ne treba da ima tu snagu.Jer je opozicija, što znači glasanje može da spreči sila ,a nju ima vlast. Opozicija treba da kao u Albaniji ne bude deo FARSE što reče njihov predsednik .A narod neka odluči dali hoće farsu ili izbore .,Znam dosta pametnih ljudi koji na farsu neće ići .Tako da dušebrižnici za opoziciju ne treba da brinu njenu brigu već svoju jer će ona biti sve veća ako se situacija ne promeni.

    1. Тачан коментар са реалним примером из Албаније. Међутим треба узети у обзир да ће владајућа коалиција уз редовне републичке и локалне изборе расписати и референдум везан за статус А.П.КиМ ,тако да пример из Албаније са локалних избора тада није примењив у Србији.

      1. Pa nećemo ni na njihov referendum o Kosovu, tu kasu neka sami kusaju.

  3. Ej,da se ne pravimo više naivni i pošteni.SzS hoeće vlast na silu,sa ulice,jer da pobedi na izborima,nema šanse…ne zbog kradje,nego su se svojim lažima smučili narodu.Zato im je potreban haos,ali onda moraju da računaju i na posledice.Političari će se “izvući“ a narod neka razmisli.

    1. E samo nemoj ti da pricas o haosu jer ste i vi to radili izlazili na ulice,vadili neke dzakove iz kontejera,sedeli na stiropolu,strajkovali gladju…i dosli ste na vlast uz pomoc prasca dacica i nista promenili niste za fer i postene izbore. Za koga cu da glasam je moj izbor al8 da je medijski mrak,da institucije ne rade svoj posao,da se placa,ucenjuje,preti za vreme izbora jeste…sve je to istina!Jedmostavno dolazite do glasova na razne nezakonite nacine i sa tim imate izmedju 15-20% od ukupnih glasaca a da ne kazem da imate oko 15 satelita kojih vucete sa sobom. Realno bez placanja,ucena,pretnji,davanja socijalne pomoci sa svom ovom vlascu koju imate ne bi dogurali ni do 20% izaslih biraca i to je realnost a i tuga jer se Srbija nalazi na stramputici!

    2. Kako te nije sramota da spominješ laż, tvoj car je svetski šampion u lažima.

      1. Ljubisa je najveci vucicev fan. Ozbiljno veruje da je nebo zeleno, a trava plava jer na pinku tako kazu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.