Opozicija: Penzionerima da se vrati oduzeto

Ostavite komentar


  1. Ne može to tako. Penzioneri, zaposleni u javnim preduzećima, Dačić sa socijalistima, Tadić sa demokratama i Vučić sa naprednjcima su podigli javni dug od 8.13 milijardi evra na +22 milijarde evra od jula 2008 do decembra 2014. Nije samo penzionerima smanjeno i zaposlenima nego i Vučiću Dačiću i Tadiću koji su umesto prosečnih 7 milijardi evra za četiri godine, dobili samo ~3 milijarde 2015-2018. Ako se „vraća“ na staru pljačku od 7 milijardi za četiri godine koliko su opljačkali javni dug penzioneri sa zaposlenima i „najboljim rukovodstvima u istoriji“, daj da dižemo kredite, pa kad se već pljačka da se nastavi kao od 2008-2014.

  2. Lako je tražiti mnogo bolji položaj za penzionere rečima. I da im se vrati oduzeto i sistem usklađivanja sa troškovima života i to dva puta godišne. Samo ne rekoše odakle novac za sve to u ovom momentu. E to ih nije briga to će neko drugi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.