Opozicija razmatrala predlog Sporazuma sa narodom

Ostavite komentar


  1. Ja kao pripadnik ovog naroda izjavljujem da sa ovakvom opozicijom ne želim nikakav sporazum.

    1. Ma ili si bot na državnom lebu ili imaš debeo razlog da gledaš ove na vlasti što će biti upamćeni po tome što će priznati Kosovo.

      1. Da ovi odu, a da se ovi ne vrate! Hvala, ali ni ja ne podrzavam nikakav dogovor sa ovima. Dokument treba da napišu pravi intelektualci, nekompromitovani i priznati stručnjaci za svaku oblast. Ukoliko je Srbija spala samo na ,,vođine intelektualce,, i ove ,,opozicione intelektualce,, onda smo ga stvarno ugasili.

  2. Sada je pravi momenat da opozicija i građani ponude rešenje za trajan mir na Zapadnom Balkanu :
    1). UJEDINjENjE Srbije i Srpske, po principu prava naroda na samoopredelenje (isto pravo i za Albance na Kim, ali bez severa Kosova); 2).ekonomsko i kulturno POVEZIVANjE Srbije sa 650.000 Srba u susednim državama, koji moraju dobiti prava po standardima EU (dodatna ovlašćenja za ZSO i Srbe na KiM);
    3). istovremeni ulazak svih država u EU i NATO, uz zadržavanje dobrih odnosa sa Rusijom i Kinom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.