Opozicija u Srbiji: jedna ili više kolona?

Ostavite komentar


  1. Nije problem ni da se ide zajedno, ni odvojeno, već da se nadje neko normalan, neukaljan, kao taj Krivokapic u Crnoj Gori, ili koš bolje, Dritan. A oni da se sklone i da podržavaju te ljude. Ovako se čini da samo žele da se vtate po svoj deo kolača, makar i sa 3% osvojenih glasova. Tadić, Jeremić, pa i Djilas, imali su svoju šansu. Nece im narod sigurno dati drugu. Toga ako nisu svesni, ovi će da vladaju milion godina.

    1. Sve mi se cini da cemo mi, neokaljani da Vas potrazimo, na osnovu antropoloskih i komparativnih metoda…kako bi sproveli dijalog…

  2. Našu opoziciju su najvernije prikazali Pajtonovci u „Žitiju Brajanovom“ (Narodni front Judeje i Judejski narodni front).

  3. A zašto samo dve kolone? Kome bi to smetalo grupisanje udruženja koja favorizuju građ.aktivizam, koja su levo orjentisana,imaju jaku ekološku svest i koja iznad svega čine lica koja se do sada nisu bavila politikom aktivno. Tu treću kolonu bi mogli činiti:“Ne davimo Beograd, Građanski front, Zelena stranka, Pokret slobodnih građana i Pokret radikalne levice! Ova udruženja predvode neukaljane a stručne ličnosti koje do sada nikad nisu bili deo neke vlasti u Srbiji!!! Ova kolona bi bila analogna pokretu koji je predvodio gdin. Dritan Abazović na crnogorskim izborima. Uzeli su samo četiri mandata al su zato postali najvažniji igrač na polit.sceni od koga sve zavisi. Tako nešto bi se moglo desiti i u Srbiji!

  4. ako se mediji ne otvore „kolone“ su garant da vučić ostaje na vlasti. „Kolone“ imaju smisla samo ako se mediji otvore i ako sve te „kolone“ mogu da dopru do birača i objasne im zašto nisu zajedno i šta nude.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.