Opozicija vezanih ruku otupila političku oštricu

Kako su se vladale opozicione grupacije tokom prethodnih mesec dana korona krize

Ostavite komentar


  1. re: Teško mi je da ih ocenjujem u okolnostima kada su im vezane ruke

    Opoziciji u Srbiji su danas noge vezane, a ruke su im obe bile vezane a sada je samo jedna, a kada prođe vanredna situacija i noge im više ne budu vezane treba da iskoriste priliku koja im se pružila da odvežu i drugu ruku.

    1. Vezane im ruke i noge,a?Pa,zato oni nisu mogli da zvuku ruku u džep i doniraju bar jedan respirator.Svaki dan iznose samo neke nebuloze, a kažu istupila im oštrica.Koja oštrica?Pa,ovaj virus ih spasio još veće blamaže sa onim bezidejnim šetnjama,nisu znali ni gde su pošli,ni gde su došli… Podju na protest ispred Pinka, a odu ispred RTS-a, i viču „Uaa Pink“… Najavljuju veličanstvene mitinge svake subote, a ono se okupi jedva 150 ljudi.Veličanstveno,nema šta.

  2. Otupljeni su oni bili i pre korone samo se to sad bolje vidi. Kuku nama s ovakvom opozicijom.

  3. Kuku opoziciono nastrojenom narodu pored gomile koja će ljubiti opanak svakom vladaru, a kad padne, vikati da je uvek bila protiv njega i pokušati da se zbliži sa novim.

  4. Jad od opozicije kad pogledam već viđene likove i setim se njihovog umeća.

  5. Obzirom na realnu opasnost, zaboravimo stranacka prepucavanja ! Pogledajmo stvarnost ! Vidimo dramu u Italiji i Spaniji, vidimo 2 000 mrtvih svakog dana u USA. Vidimo da se virus vraca u Kinu.
    Hajde da primenimo i postujemo mere koje su i drugi primenili, koje su dale rezultate. I smanjimo broj zrtava kod nas.
    Potrebna nam je tolerancija, medjusobno postovanje, SOLIDARNOST

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.