Opština Paraćin: Prijava protiv aktivista SNS jer su nestali paketi za đake

Ostavite komentar


  1. Pa zato je i bila ona frka oko dijabeticara i Hitne pomoci. Ljudima pao secer tokom herojske odbrane skupstine grada , a nigde nije bilo nista slatko ,pa su morali uzeti decije slatkise. Cisto k’o suza.

  2. Saša, mozak me zaboli kad vidim kako se borite ti i Nebojša Zelenović. Teško je sa tom kategorijom izaći na kraj. Kao da je sudbina ove nesrećne državice da o njoj odlučuje ona kategorija koja ni slučajno ne bi smela da odlučuje. Negde smo mi pogrešili, teško pogrešili i grešimo i dalje.

  3. Kakva bljuvotina, pa kakva je to onda opstina kad moze svako da im ukrade sta hoce. Nisu sposobni ni paketice da sacuvaju a kamoli opstinu.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.