Orlić otputovao u Baku, sastao se sa Alijevim

Ostavite komentar


  1. Zar Srbija da bude uz islamiste a protiv pravoslavne brace?! Otici u ovom trenutku u Azerbejdzan ravno je svetskom skandalu. To je ruganje svim prognanim Jermenima i podrska pogromu i genocidu. Kako bi Srbija gledala na neku nazovi prijateljsku drzavu koja bi slala svoje politicare u posetu Hrvatskoj, par dana nakon Oluje? Posle se cudimo sto nam se svo zlo vraca. Zar su vlastodrscima samo vazne azerbejdzanske krvave pare?

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Njujorka razgovarao telefonom s iračkim kolegom 10

Đurić iz Njujorka razgovarao telefonom s iračkim kolegom

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić danas je u telefonskom razgovoru iz Njujorka sa ministrom spoljnih poslova Iraka Fuadom Huseinom istakao posvećenost Srbije daljem unapređenju bilateralnih odnosa zasnovanih na prijateljstvu i međusobnom razumevanju. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.