Orlić: Đilas mora da odgovori kako je stekao bogatsvo

Ostavite komentar


  1. Zašto samo Djilas?! Kada bi svaki privatnik, čast izuzecima, u zadnjih 30 godina u Srbiji dokazivao odakle mu bogatstvo zatvori bi bili prepuni biznismena. S obzirom da konstantno napadaju Djilasa znači da im je Djilas opasan lik, a i sam Djilas, mada nije cvećka, treba da zna da je na pravom putu. Samo mu treba više harizme i hrabrosti umesto što se plaši za svoje milione i ne samo za njih. Ako si političar budi političar, bori se i menjaj vlast ili se okani rabote. Prestani da vagaš gubitke i dobitke. Il si lav il nisi.

    1. Robinson Kruso je bio valjan čovek ali sam na pustom ostrvu, potpuno neinformisan. Nadam se da je i sa tobom slično. Ako nije tako, mora se reći
      da deliš besmislene savete.

  2. Može što da ne…da se ispita…ALI da se ispita i imovina bate, tate, tatinog sina, onog malenog čoveka što voli bugarsko more….ihi spisak je podugačak. Pa onda impvina bivseg nam predsednika i njegove supruge, a bogami i sinova….tako da Orlicu bolje cuti i ti ces doci na red.

  3. Mene više zanima kako je g. Orlić i od čega kupio leteći automobil i garažu na 17. spratu???? Da nije to možda od poslaničke plate? Ili i on ima tetku u Abu Dabiju?

  4. Sve se slažem Orliću ali hajde da ne preskačemo već krenimo redom od Kostića,Mitrovića,Božovića,Nicovića,Draškovića.Miškovića.Matijevića,Matića,Karića,Peconija,Subotića.,Hamovića,Lazarevića , te oca SNS-a T.Nikolića.Kako stojimo sa 24 sporne privatizacije?Da ne zaboravimo i strane firme koje knjigovodstveno posluju bez dobiti i tako ne plaćaju porez,a prodaja PKB-a i sl.?

  5. Koja je ovo dripačka politika, sve znaju, svi sem njih lopovi, a nigde krivične prijave, nigde sudjenja, bitno je samo uporno ponavljatu iste rečenice da su lopovi i da je sve u Srbiji dobro sem neistomišljenjika, ma u SNS niko i ne misli nego kao hipnotisani ponavljaju ono što predsednik kaže i nalaže.

  6. Orlić je neobično zao i kvaran čovek. Kako ima obraza da traži bilo šta od bilo koga a da ćuti o najočiglednijim svinjarijama čelnika SNS.
    Da u ovoj zemlji postoje institucije ovaj čovek bi morao u mardelj za klevetu Đilasa. Iste te kompromitovane institucije bi do sad uradilo sve što je moguće da zatvore svakog ko ukazuje na lažovsko-lopovsku- bandidsku vlast.Kad je kao orlić ovako jadno opak, šra će biti od njega ako jednog dana, ne daj Bože, postane orao!

  7. Orliću ,tebe plaćamo da radiš i da pričaš o bogastvu funkcionera sns.Osma godina vlasti umesto da pričaš o neradu i bogastvu tvojih polupismenih priučenih funkcionera ti zamajavaš o Đilasu.Nismo svi budale.Patriote sns kradu na veliko.

  8. Ajmo Orlicu ispocektka,. objasni nam prvo kako jedan penzionisani tata, ministra policije u svom rancu nosi 300000 e. Odakle mu , jel odvajao od penzije. i stedeo.
    Drugo, objasni nam kako je ministar Mali kupio 24 stan u Bugarskoj, Nismo do kraja obavesteni, brzo su utihnule cinjenice.
    Trece , objasni nam kako je Vulin uspeo na :“nezakonit“ nacin da prenosi silne stotine hiljada evra od tetke iz Kanade da bi kupio stan u Beogradu. Odgovori nam naovo pa da krenemo dalje ………….ima tu jos pacijenata za preispitivanje.

  9. Nema on šta da polaže račune nekom Orliću,već je posao Tužilaštva da podigne tužbu protiv Đilasa,po nečijoj prijavi,ako postoji osnovana sumnja na krivično delo! To se još nije dogodilo,Đilas nije član SNS,pa je prema tome ispravan,nevin građanin! Ima li taj Orlić neke dokaze o Đilasovim nelegalnim aktivnostima? Mogao bi i on da zvanično položi račune o svom finansijskom položaju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.