Orlić: Konstitutivna sednica Skupštine biće održana do 11. februara

Ostavite komentar


  1. Lopovi neće konstituisati ni jedan validan parlament. Prvo moraju da se pohapse kriminalci koji su krali narodnu volju. Dok žalbe opizicije primaju isti oni koji su krađu napravili, vidimo da vlast neće reagovati kroz institucije protiv svoje krađe. Moraće najznačajniji lopovi da se targetuju imenom i prezimenom i slikom, pa da znaju svi ko krade.

  2. Lažna skupština sa pokradenim izborima. Oni na taj način vladaju evo već više od 11 godina, uz svestranu podršku Zapadnih naredbodavaca, koji čekaju samo njihovu (Vučićevu) finalizaciju vladavine _ priznanje i predaju KiM.

  3. Ovaj tip je promašio karijeru. Što ga više posmatram uveren sam da bi ostvario svoj puni kapacitet ulogama Drakule. I pojava i frizura, taj mix seljačko-aristokratske hladnoće i bahatosti, uvek obučen u crna odela, bas-bariton glas, da,da, lik je mogao biti drugi Bela Lugoši ili Kristofer li, a ovako… prodaje praznu slamu po skupštinskim budžacima…šteta…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.