Orlić: Oni koji iznose optužbe o Krušiku sabotiraju namensku industriju

Ostavite komentar


  1. Interesantno!
    Od kada se pljacka drzave,posto je sav profit zavrsio u privatnim dzepovima naziva „sprecavanje rada namenske industrije“!?
    Prava istina je da Krusik tone u dugovima prema dobavljacima
    racun im je u blokadi,etc.!?

  2. Da se zahvalim listu Danas!!!
    Uklonili ste moj komentar bez ikakvog razloga?
    Nikoga vredjao nisam,osim sto sam aveo da su
    par ljudi umesto drzave pokupili novac!Hvala!!!

  3. Ako ministar rada…. iz svojih usta izvali „bedno preduzeće“ onda je on katastrofalno loš ministar.

  4. Krušik je javna tajna, i po naprednacima treba tako, i da ostane. Svako ko pomene „Krušik“ izdajnik je ove sjajne, napredne, Srbije.

  5. Proizvodnja oružja i municija ne bi bile ugrožene da Vi, SNS-i niste hteli da nahranite EGO vaših lidera kako bi napunili svoje džepove, a za radnike, potrebni su da tapšu, dovoljno im je i sendvič. Sram vas bilo, ne možete večno da nas pravite budalama.

  6. Ja sam primetio, da mnogi Srbi imaju invertnu logiku pre jedno 40 godina. Verujem, da ovaj covek stvarno misli to, sto kaze. Jer nikakav validan i svima razumljiv kontraargument nikad nije pomerio nijednog „pravog“ Srbina, kojeg sam sreo, a radio sam u BG skoro pa 10 zadnjih godina SFRJ.

  7. gosp. Orlic neznam koliko dokaza vam je potrebno i sto da je vrhovna vlast umjesana u ovakovu aferu? U Hrvatistanu isto sra“““nje. gen. Krsticevic vlasnik firme koja prodaje naoruzanje gdje stigne pravi ugoovore o nabavci borbenih zrakoplova? I poslije kafu kako Srbi i Hrvati nisu braca

  8. „Pozitivno“ poslovanje „Krusika“ je u tome sto Drzava otpisuje dug za poreze i doprinose i za neke dtuge obaveze, pa to pretvara u kapital koji ne postoji. . I kao u bajci, prodajes ispod cene kostanje povlascenim privatnicima, oniti placaju sa zakasnjenjem, poverioci te blokiraju, ti placas nezakonito posto te Drzava stiti, a na kraju cak imas = pozitivan rezultat. I to sve na racun poreskih obveznika!

  9. Spoljnim faktorima ne odgovara jaka Srbija ni nista jako u njoj.Namenska je prepoznatljiva u Srbiji od uvek da je ozbiljna prica.Placenici od spoljnih faktora rade sve da uruse ugled i ako mogu ikako da uniste najradije Srbsku namensku indusrtiju,

  10. SNS-ovci bez veze gube vreme pokušavajući da prikriju aferu „Krušik“. Ovo je toliko veliko da će ovo nardenih par decenija da se pominje a kamoli neće sada kada novi podaci stižu svakodnevno. Čak i kad padnu sa vlasti pričaće se o ovoj aferi kao negativnom primeru, slično kao votergejt u SAD.

  11. Cuti bre sve ste unistili u Srbiji ode mladost iz Srbije biku jedan o cemu ti pricas .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.