Osmani: Skoplje će podržati rezoluciju o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Tuzno je to sto je Makedonija pretvorena u Albaniju Br. 2 i sto manje od 20% albanskog stanovnistva uz pomoc sponzora maltretira citavu Makedoniju.

  2. Ko sta TRAZI to i dobije. Vec nam je pun Kofer vas Albanaca koji ste zaposeli Srpske zemlje , a ove Makedonce opet moramo da oslobadjamo od svih. Dali smo svima slobodu i da se nasele i zive u miru,ali ne, oni hoce da nas nema. Tesko nama, ali jos teze vama. Ovaj put nece nas sresti politicari. PA kad smo genocidni neka bude sta mora biti.

  3. Nasi makedonski prijatelji! Vole Nas samo kada imaju neku korist. U svojoj izjavi gosp. Osmani, nigde ne kaze da je ubijeno na hiljade Srba, vec kao papagaj ponavlja reci koje je zapad, stavio u njegova usta. Od kooperativnosti, severnomakedonci ocekuju neku korist, a ionako ce od „brace“ Srba dobiti sto im treba, Zito, kukuruz,…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.