Osnivač SNS koji je zbog Rio Tinta izostavljen sa izborne liste: Poslanici dozvolili da budu krpa kojom se briše pod

Ostavite komentar


  1. Profesor je u više mandata bio poslanik Narodne skupštine kao član Šešeljevih radikala i SNS. Zaslužan je za ekspresno diplomiranje Tomislava Nikolića kome je bio mentor za diplomski rad! Sad kad je obavio svoj zadatak više nije potreban naprednjacima.

  2. Zaključak je jasan: izborni sistem mora da se menja tako što će se ukinuti glasanje za partijske liste a uvesti glasanje za poslanike imenom i prezimenom. U parlamentu trebaju ljudi koji misle svojom a ne partijskom glavom.

  3. Pet mandata i malo mu… A uči ljude demokratiji…. Prijatelju, verovatno zbog litijuma nisi na listi ali čoveče zar je malo pet mandata?

  4. Ta šta je očekivo. Ići sa Đilasom i rušiti SNS, a biti zvezda programa. Gde to ima. Evo Jeremić se zamerio Đilasu i… Uzeli Ponoša, a njega skrajnuli da ne smeta.

  5. Njen život je sad ispunjen svojim detetom.Nije joj lako da se izbori za posao,kako bi mogla da sa lakoćom živi.Bavimo se da samo ogovaramo tuđe živote.Žena malo sebi dala oduške za rođendan.Pružimo malo podrške našoj košarkašici da njeno iskustvo iz sporta prenese mlađima.

  6. PA SAMO PET PUTA BIJO POSLANIK. E baš mi je ŽAO ŠTO NISTE I ŠESTI PUT.I ZNAJTE ! OSETIČE SE VAS NEDOSTATAK U SKUPŠTINI. SRBIJA JE PUNA GLODARA

Ostavite komentar


Politika

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika 10

Vučić uživa da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana: Opozicija o najavi izbora Vlade Srbije tokom prvomajskih praznika

Iako je najavljivana za kraj februara, sredinu marta, pa za početak aprila, novu vladu, Srbija će dobiti tek za prvomsjake praznike, i to nekoliko dana pre isteka zakonskog roka za formiranje izvršne vlsti. Sagovornici Danasa ocenjuju da su razlozi za ovakvo prolongiranje kontituisanja vlade višestruki, da to govori o nestabilnosti u zemlji, da postoji ogromno neslaganje unutar Srpske napredne stranke, ali i da je najvažnije to što Aleksandar Vučić uživa u tome da svoje saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg dana, uprkos tome što se još 17 decembra znalo da SNS ima većinu za formiranje vlade.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.