Osnovana Samostalna srpska stranka, predsednik Andreja Mladenović

Ostavite komentar


  1. Juče prolazim kroz glavnu ulicu u Kragujevcu i imam šta da vidim: Metlaši i Šapić otvaraju stranačke prostorije jedni do drugih. Dakle dobili pare od Vučića da izigravaju opoziciju, beda ljudska. Na Mladenovića neću ni da trošim reči jer mi komentar ne bi bio objavljen.

  2. Svi koji u imenu imaju Srbija, Srpski, pokazali su se kao najveće štetočine, izdajice Srbije, SPO, SRS, SNS…

    1. Zasto stetocine …?? Kakva je razlika izmedju samostalne srpske stranke odn SSS /nesto su ovi znaci poznati/ i Seseljevih radikala (SRS) odn Vucicevih SNS „umivenih“. .

  3. Jedan od političkih ljigavaca, sličan Bakarecu. To je vrsta ljudi koja upropašćava Srbiju.

  4. niko od ispusenih politickih mustikli da se prihvati konkretnog rada…ni ne znaju nista raditi, nego samo blebletati za velike novce…sad bi da se ugura sa novom strankom kroz cenzus od 3 posto!

    1. Meni je evo ok vest, sigurno nece biti gori od svih postojećih a Mladenović mi ostavlja utisak normalnog čoveka.

      1. U periodu od 2014. godine do 2018. godine obavljao je funkciju zamenika gradonačelnika Grada Beograda.
        Za pomoćnika gradonačelnika izabran je 2018. godine.
        Član sns-a a osniva stranku,paralelnu,ćerku stranku,jedi bre sendvič….

  5. Što se jednostavno nije učlanio u SNS na svojoj opštini ? To mu je isto, samo dobro, ovako će biti zvaničan podrepak Vučića. Program im je super, prave srpske patriote.

  6. „Svima koji se interesuju za politiku u Srbiji poznata je činjenica da je Zakon o političkim strankama veoma restriktivan i da je osnivanje nove partije teško i skupo.“ Za pametne dovoljno.
    Danas: Miloš Adamović 19. februara 2020. 15.30

  7. Ti se samo kandiduj evo ovo su tvoji glasači ,imaš 3,o9% ako ti sa rodbinom i potčinjenima ovezbediš 0,01 Bog te veselijo ideš sa nama u postizbornu koaliciju ,uzmi lovu i sve vreme na tv ekranima i udri po opoziciji,možeš i za mene da kažeš da sam najbolji jedno 300-400 puta biće dovoljno.

  8. Pretpostavljam da i ova brzopotezno, krajnje sumnjivo oformljena (broj potpisa?) kombi stranka ide na izbore.

    BOJKOT!

  9. Ovaj ne zna za sramotu. Jedan obican lezilebovic i uvlakac. Cuo da se ne isplati ustajati rano i ici na posao.

  10. Ubrzano vučić pravi svoiju, lojalnu „opoziciju“.
    Kakva je razlika između „opozicionara“ – ovog mladenovića i šešelja?
    Samo utoliko što je šešej stariji, politički uništava Srbiju od 1990. godine i što je ratni zločinac. Naravno i u obrazovanju: mladenović je apsolutna nula, a šešelj je visoko obrazovan, na stranu to što šešelj ima velike mentalne probleme, i što je veliko pitanje koliki je mladenovićev koeficijent inteligencije.

  11. E, bivsi DSS-ovce, docekali ste da vam naprdni „firer“ pravi stranku za jednokratnu upotrebu tipa „upotrebi – baci“ u klozetsku solju. Sa koliko se nula tzv vas „moral“ pise. Jadnici kuda cete sutra kada ovu naprdnjacku olosokratiju ( a i vi ste njihov deo ) oteramo na smetliste gde im je mesto.

  12. „Stranka baštiniti političke tradicije „duge više od jednog veka“. Znači pljačka sopstvenog naroda…

  13. Posto su mu studije isle veoma lose Mladenovic nije jedini koji je iz tog razloga usao u politiku i sada je cak postao predsednik novoosnovane stranke.Na zalost ovo je Srbija danas da ako ti ne ide u zivotu odmah u politiku ili osnuj stranku onda ce ti sigurno krenuti.

  14. Kako providan potez. Osniva moped stranku da ucini Vucicu, jer treba lazirati sledece izbore. I pravi odstupnicu za sebe, da ima utociste, gde da sedi i prima platu, kad od leta vise ne bude vlast, a od novca koji je steko korupcijom.
    U Eu ka kojoj stremimo tuzilac bi odmah proverio kako je Mladenovic dosao do para da formira stranku, i kako se trosio novac dok je on bio na istaknutim funkcijama. Ali kod nas to nije slucaj.

  15. SSS će pokušati biti naslednica staroga i bivšega već dss-a.no ona neće biti mnogo masovna partija i biće ne poznata dovoljno javnosti ako bude izlazila sama na izbore.U glavnom biće stranka nekog desnog centra,konzervativnijeg opredeljenja.biće opoziviona i imaće sukoba sa konvertitima sns i sps ali ne tako žestokih razmera.U Srbiji mora doći do promena na ovaj il onaj način uz pomoć zemalja EU,UK i RF

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.