Kosovo: Oštre reakcije na izjavu Lajčaka da Ustav nije biblija

Ostavite komentar


  1. Kao sto smo znali odavno za Lajceka kao trojanskog konja Rusa u ovoj misiji, to se i obistinjuje. Karijerista be z ikakvog rezultata u karijeri, znamo sta je „uradio“ za Bosnu i sredjivanje iste. Haos jos veci, sto ceka i Kososvo.

    1. geometar iza ugla
      Izadzi iz tog ugla jer ne vidis dobro.Lajcek je americko -evropski trojanski konj.

  2. Jedna teritorija , sa dve raje i dva Ustava …?! Iz proslosti znano, cim se vataju Ustava , bice neke bede ili ispiranja mozga za raju…Srpski ustav je starijeg datuma od ustava KiM, zar ne…?!! Nekako datira , pre bombing desavanja u SRJ…

    1. Ne izgleda da ste u pravu. Ustav Kosova je usvojio Ustav 1990, takozvani Kacanicki Usrtav Republike Kosova, a Srbija je tom ucunila 2006, znaci 16 godina kasnije.

      1. Ma jaka ste vi drzava i taj vas ustav. Da vam nije ovih bitangi sa zapada ostali biste ono sto ste i ranije bili, obicna utrina.

      2. Mozemo I mi da se vratimo na Sretenski ustav od pre 100 godina Koji je svakako stariji. Ali ti si mislio na zadnji vazeci ustav vase tvorevine a to je onaj iz 2008 u Koji je integrisan Antisarijev plan tako I po tvojoj logici to je 2 godine kasnije od Srpskog trenutnog iz 2006 znaci nisi upravu

    1. Zadnjih 100 godina,bilo je kako Aca kaze,bio to Obrenovic,Rankovic,Milosevic i Vucic.Od pre nekih 20 godina preokrenulo se u suprotnu stranu.Tako nece vise biti Batajnica,Perucac,Dunav ilji Mackatica.Ako neko bude pokuso da opet isto uradi,platice cenu i za ono od ranije 1912,1924,1945 .Razum kazuje da se to ostavi istoriji, a tezinu nas na ovim prostorima, vrednovati nasa humanost,umece i znanje!

  3. Evo u mojoj zgradi imamo zajednicku protorju, dele je dva stana, ali meni bas odgovara jer iz nje mogu lakse doci do svog neprjatelja ako bi se nasao tu i drugi stan ne bih mogla da radim sve kako treba i po svojoj volji i da samostalno odlucujem, pa zato zauzmem prostoriju pomogavsi mi za zauzece drugi stanari iz sledece zgrade , propisem Ustav za tu prostoriju koji podrzavaju stanari druge zgrade a ne podrzavaju stanari moje zgrade, a onda dodje neko da presudjuje i i gle ko je to stanar one druge zgrade i kaze pa nije ti Ustav Biblija. kako je to milsio , u vezi celog Ustava ili delova Ustava , u slucaju zauzeca zajednicke prostorije odnosilo bi se na celi Ustav jer ga pola ljudi ne priznaje a kako je sucja isti to bi se odnosilo i na Ustav Kososva jer ga pola sveta ne priznaje
    Hoce li se i kada svet uzobiljiti i shvatiti da ovakve kriminalne stvari ne mogu proci , pri tome ko su kriminalci , oni koji su smilili i podrazavli i radili na ovome , prvenstveno zapadne drzave , godinama unazad.
    Nikakvi ni Kongresi ne smeju resavati ovakve stvari da ne bi bili kao nekada kada su Rusi izigrani na vec jednom kongresu, vec samo zakoni i to gledati sve sta se unazad radilo od strane zapada a sve je bilo nelegalno.

  4. A sta kaze Vucic,sta kaze USTAV SRBIJE?
    KO JE VISA INSTITUCIJA?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.