Otvoreno pismo Đilasa direktoru RTS: Bujoševiću, neće se zaboraviti šta radiš – odgovaraćeš

Ostavite komentar


  1. „demonstriraju protiv njih zato što nikada nisu pozvali ekonomiste „poput Arsića, Šoškića, Zeca ili Dane Popović da govore o ekonomskoj sitauciji u Srbiji, Majića ili Boljevićevu da pričaju o pravosuđu, ljude poput arhitekte Dragoljuba Bakića, akademika Dušana Teodorovića, profesorke Biljane Stojković, glumca Raleta Milenkovića, novinare kao što su Slobodan Stupar, Jovana Gligorijević, Srđan Škoro da kažu šta imaju“.
    Kao što vi iz Danasa i N1 zovete Petra Božovića, Matiju Bećkovića, Vladu Dimitrijevića…

    1. Matija Bećković i Petar Božović su gostovali na Nova S. Matiji je Ivanović posvetio celu emisiju.

    2. Ako gradjani Srbije imaju pravo da znaju sve a placaju taksu RTS imaju pravo i njih da cuju ako to zele…

    3. A, da li je gospodin Djilas izuzet od odgovornosti „pred insitucijama drzave“ ili, on ovu drzavu i ne smatra drzavom? Ceka dan, kada ce napraviti „svoju drzavu“, pa da ovim prostorima zavlada mir, red i blagostanje?!

    1. Samo nemojmo zaboraviti da svi koji su zasluzili i dokaze se da su krivi prodju bez kazne! ,,Nema revansizma“ rece Kostunica i zato danas gledamo ovu bagru na politickoj sceni,koja je bila pre 5 oktobra uz pomoc pijanog Dacica!

      1. Samo nemojmo zaboraviti da 5. oktobra Pink nije ugašen zato što se najpoznatiji srpski akcionar Koka Kole utalio sa Željkom Mitrovićem pa je uzimao trećinu para.

  2. Sve, sve, ali najveće dno je kada je na kraju histeričnog zapomaganja pokušao da se sakrije iza pokojnog „Saše“ Tijanića sa kojim je ojadio RTS za milione evra putem preprodaje medijskih sekundi, minuta, sati…

      1. Ma, zar zaista očekuješ da je Vesić ili bilo ko iz njegove svite sposoban za ovako pismen komentar!?

      2. Čovek je sve u pravu. To što ova vlast nije dobra, ne znači da je Đilasova bila. Da li stvarno misliš da je normalno i nije sumnjivo da Đilasove firme najveće profite ostvaruju dok je na vlasti, a ne pre i posle toga?

      3. Nije Vesic vec glas zdravog razuma bez botovanja, sto tebi ocigledno, jeste i te kako tesko palo. Vesic nije glas zdravog razuma. A, ni ti takodje Valtercicu.

  3. A onda se setimo kakav je RTS,i ne samo on vec 90 posto medija,bilo pod kontrolom DS-a gde su cak i tajkuni imali svoje privatne novine a Djilas bio alfa i omega kontrolisuci tokove novca preko svoje firme koja je drzala monopol nad prodajom reklamnih minuta u istim tim medijima.A kada vec spominje Bujosevica,svog dojucerasnjeg prijatelja, „zaboravio“ je samo da napomene onaj deo njegove biografije kada je bio jedan od omiljenih novinara tadasnje zute elite zbog cega je i dobio nadimak „Zuti Bujke“.I onda kada samo na jednom od zilion primera pokusas da objasnis da nema nikakve razlike izmedju onih bivsih a sadasnje opozicije i aktuelne vlasti i da su svi oni isti,korumpirani lopovi kojima je bitno samo da se bogate na grbaci ovog naroda,cenzurisu ti komentar zato sto na ovim samozvanim „objektivnim i nezavisnim“ medijima Djilas mora biti predstavljen kao posten,lep,pametan,moralan,castan dok sve one koji ne misle kao on kao glupe,krezube,prljave,izdajice a Vucic kao djavo licno,.

    1. Za vreme DS i Đilasa (koje nisam voleo) su prenošene cele demonstracije sa Vučićem na čelu (vikao miliciji „miševi gde ste“) a onda dobio direktno uključenje u dnevnik 2. Danas opozicija može da dobije samo pretnje i razbijene glave.

      1. + je imao i gostovanje od pola sata pre mitinga da ga najavi i izreklamira i na RTS i na B92.

  4. Svaka tebi cast . Immas pameti i hrabrosti, a Booga mi i pravu diplomu. I most sto si ga napravio je lep, i Bulevar nije mrdnuo. Pa i radio si u zivotu. E za takve cu da glasam…kad budu normalni izbori.

  5. Ako to nebude uradjeno i ne budu odgovarali za svoje zlocine onda promene nisu potrebne.

  6. Da mi je neki rod, ja bi ga se javno odrekao. Dali on ima porodicu? i kako se oni nose sa njim, mozda su isti on, pa im ne smeta.

  7. Veci deo otvorenog pisma se moze napisati za svakog novinara u Srbiji, osim za Susu, Beckovicku i sl koji su ostalji izgubljeni u vremenu.

  8. Sve u „slavu proslosti“.Posto nam pod Milosevicem i sankcijama nije bilo dobro izasli smo na ulice da se rezim promeni.Nismo ga „menjali“da ostane isto. Ko spocitava sta je bilo pre sedam ili osam godina samo dokazuje da je isti kao i oni. Izabrani ste da drzavu dovedete u red. Napravite ono sto nema i popravite ono sto ne valja. Kad nista od toga ne uspete, jedini izgovor vam je „pa oni su bili gori od nas“. Dokle vise tracite srpske zivote uzalud. Na sve strane vidi se raspad sistema a vlast papagajski ponavlja BILO JE GORE. Niko od vas nema prava da ljudima unistava buducnost sto VI OCIGLEDNO RADITE. Jedina razlika je sto se ne slazete ko je vise unistava.

  9. Sve se pomesalo. Ne zna se ko je posten a ko neposten. Pa onda, ko je bogat, pa kako se obogatio… Mozda bi i Mirka Cvetkovica trebalo nesto pitati. On je bio premijer- strucnjak a sad ga ne zove ni N1 ni RTS… Sacekacemo neke nove, trece,…

  10. Blа,bla,bla…pročitajte šta je još pre dve godine rekao snimatelj u RTS,Vasko Vasović.Manite se žutih,crvenih,plavih…RTS je jadan a mi još jasniji jer ćutimo i plaćamo pa na neki način podržavamo i jedne i druge i treće…Neka vam ne bude mrsko,potražite i pročitajte šta je gospodin Vasović rekao 2018,2019 o RTS i Draganu Bujoševiću.

  11. Uups!!Gde nestade moj komentar??Šta bi sa pravom na slobodu govora?Možda je neko i pročitao za onih sat-sat i po,koliko je poživeo…

  12. G Đilas kad će odgovarati Ivica,Aca,Maja,Zorana,Šeki itd.Vi ste 2000 imali priliku da pohapsite komplet SPS i SRS za gumene metke,vodene topove,prebijanja,ubijanje novinara,suzavac i uradiste da se sbratimite sa dželatom SPS.Nije vam smetalo iako ste bili u vrhu vlasti u DS.Mi to ne zaboravljamo.A o Tijaniću sve naj gorenek pročita šta je Tijanić govorio i radio.To što si ti zarađivao zahvaljujući njemu preko izdavanja reklamnog prostora se zna.Tvoji tadašnji saradnici su u SNS.

  13. Auuuuuu kakvo rasturanje. Sve sama istina. Ja bih se stideo da sam Bujošević.

  14. Svaka Vam je zlatna gospodine Đilas. Samo nemaju oni sramote i sve se zaboravi uz flašu viskija.

    1. Kada radi nedoststka srama prozivas druge, a zaboravio si ko je bio Djilas. Isto onako ko su svi oni sada.

  15. Naravno da nece odgovarati, jer je od prosle godine u penziji. Bujosevic ima 66 godina, a po Zakonu o radu, penzionisanje je obavezno sa 65. On sedi na tom mestu ilegalno. Inace, prima penziju i jos platu na koju nema pravo. Daleko od toga da ce „odgovarati“, jer je penzioner, dakle nije u radnom odnosu

  16. Bujošević, Stefanović i ostali koji odlućuju na RTS-u čine krivično delo zloupotreba službenog položaja koje je ostvareno kada službenu dužnost ne vrši učinilac radi javnog interesa nego radi privatnog (stranačkog -SNS) interesa. Ako budu krivično odgovarali stavićemo zauvek tačku na medijski mrak u Srbiji. U suprotnom, idemo sve iz početka.

  17. E evo zašto treba ukinuti komentare u DANS-u! Zbog dežurnih pljuvača,poput ovoga Kneževića i još nekolicine, (videti kod Basare) koji naprosto ogadiše sve što je smisleno!

  18. Neće Djilase, ni tvoja kolaboracija biti prepuštena zaboravu,, svako za svoje saičešće ima kad-tad da snosi posledice.

  19. Ne zaboravite da stavite Patrijarhovo ime pored Malog, Bujosevica, Stefanovica, Vulina, Ace Srbina i ostalih sitnih dusa.

  20. protiv likova kao što je Bujošević definitivno treba sve uraditi posle pada ove diktature. Što se mene tiče revanšizam je poželjan za ovakve beskičmenjake kao što su buljke i vuletić.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.