Đački autobus vozio naprednjake u Beograd, đaci išli peške u školu

Ostavite komentar


  1. Slicno je bilo i devedesetih…nije se islo u skolu danima pa nam opet priznato sve …i diplome smo dobili

  2. Opet Djiki laze narod,posle onog jucerasnjeg okupljenja u Bg smetace mu i babe na pijaci sto prodaju voce

    1. Nema mene ko da laže, sinko! Svake subote idem na protest i odlično znam da je samo u sredu u šetnji za Olivera bilo više sveta nego vas sendvičara u četvrtak. Vama obezbede pokvarene sendviče i pokvarene autobuse i ucenjuju vas, a mi dolazimo o svom trošku. Dobrovoljno. I ipak nas je više

    1. Ae cuti botu jedan, umesto sto ides i lizes dupe vucicu i putinu bolje bi bilo da se sramotis sto ce ta deca imati i srednju skolu zavrsenu dok ti moras ceo dan da razmislis kako jaje da obaris

    2. Genijalno? Posle ovakvog komentara jasno je da je djavo odneo salu??? Krenulo se na put bez povratka!…

  3. Bože,bože!Kad osoba koja ima iole karaktera (čitaj mozga) iz čistog poštovanja,pre svega sebe a i svoje porodice, nebi smele da likuju na nečemu što je ispod svakog ljudskog dostojanstva.Pitam ove što popiše uskiselo mleko i pojedoše bajate sendviče, da li bi svoju decu,pod uslovom da ih imaju,podredili tamo nekim umobolnicima??Pa,vi što vam glave služe za šišanje,uši da vam kape nebi pale na oči,ne vidite da je ova jadna Srbija još jedina zemlja koja podržava malog,bednog i jadnog diktatora iz te “bratske“ Rusije.Ali je vama očigledno uskiselo mleko i bajati sendviči pred očima prikazalo “velikog“ Putina.Deco,vi koja ste neka budućnost ove države,nemojte zaboraviti ovu “brigu“ nekog o vama nekog čike iz Čačka.

    1. Putinu je sve jasno, on vrlo dobro zna kako vlada ovaj mucenik? Ovom skaradnom cirkusu u reziji prvorodjenog i njegovih podguznih muva, buva i gnjida je bio cilj primitivana i prostacka demonstracije sile i moci na suprot postenim protestima gradjana protiv nesposobne, bahate i kriminalne bande olicene u SNS interesne grupacije???

  4. Putinu je sve jasno, on vrlo dobro zna kako vlada ovaj mucenik? Ovom skaradnom cirkusu u reziji prvorodjenog i njegovih podguznih muva, buva i gnjida je bio cilj primitivana i prostacka demonstracije sile i moci na suprot postenim protestima gradjana protiv nesposobne, bahate i kriminalne bande olicene u SNS interesne grupacije???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.