Pacoli: Ne može biti pomirenja bez kažnjavanja Beograda

Ostavite komentar


    1. Nije, nego Österreichische Industrieholding i emiratski International Petroleum Investment Company, piše za pismene.

  1. Ako mene pitaš neka ide Kosovo gde je pošlo ali ako je nesto počelo da me nervira to je da ovakvi ljudi nekom pričaju o povinjenom zločinu. Prihvatam da je u ime ovog naroda neko ubijao i prevozio u hladnjačama tela i to je za svaku osudu ali suprotna strana nije nevina. Ne govorim o narodu, narod nije kriv, već o vojsci, policiji, političarima i bezbednosnim slizbama

  2. Izgleda da je ponestalo agrumenata pa ih je potrebno izmisliti. Prikazuje li nam se alternativna stvarnost?

  3. Oni nisu kadri da procesuiraju zločine nad Srbima posle 2000g. Ubistva,proterivanje,oduzimanje i krađe imovine,paljenje crkava i manastira,trgovinom organima……on priča o pomirenju i kažnjazanju Srbije?! Jjjjjuuuuu…..kakav lik! Bolest,to je bolest.

  4. Za te zločine inicijativu treba da uzmu Tužilaštvo i ministarka pravosudja gospodja Nela Kuburović.takvi zločini se rešavaju na hitan način,a ne kao sadašnja vlast,koja čeka da vrhovno rukovodstvo države da da zeleno svetlo da bi se to rešavalo.A kako da daju to spasonosno svetlo,kad su bili u tom društvu,koje je činilo zločine? Njihovo rešavanje i donošenje odluka za kažnjavanje donose oni i ona,jer za to primaju ne tako male plate.

  5. kada se jedna žena siluje, a 20000 žena je užas. Pitam se je li dole bio rat ili je srpska vojska ratovali sa pantalonama do kolena?! Kako im je uspelo, pored silovanja 20000 albanki, da pobiju, ako se ne varam, preko 8000 albanaca? Uzgred, interesuje me, jesu li albanci spremni da osude silovatelje i ubice iz svojih redova? Jesam za pravdu, nemam ništa protiv da silovatelji i ubice srbi snose odgovornost, ali za učinjeno. Jesu li albanci spremni da osude silovatelje i ubice iz svojih redova?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.