Pacoli: Srbija nudi oružje afričkim zemljama u zamenu za povlačenje odluke o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Šta ste vi davali zapadu za bombardovanje SRbije? Jeste li svesni koliko tona otrova su izručili na Srbiju pa i na sam prostor KIM?? Nemate vi pameti..Žalosno!

  2. Biće da Vas baš boli? Nego što se tiče podmićivanja znamo mi da ste vi eksperti pa se svuda prepoznajete.

  3. Pacoli, treba jednom da shvatis Srbija nikada nije Priština i ne ponasa se kao vi.Osujeceni u pokusaju da KUPITE mesto u Interpolu otvorili ste Pandorinu kutiju i naneli veliku štetu celom regionu. Sva Vasa bahanalija je rezultirala povlačnjem priznanja, nepostojećeg.

  4. Bogami koliko ima zemalja u Africi Srbiji bi trebalo bar stotinu fabrika oružja .

  5. ‘Lazar“ borbeno vozilo je u ponudi svima kojima je potrebno prilicno dobro a po ceni povoljno i nema tu nikakvih zakulisanih radnji.

  6. Ne nudi Srbija nista, nego zemlje vide da su pogresile nakon svega sto se desava na KiM i zato povlace priznanje

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 8

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.