Pajtić: DS puca sebi u noge izbornom farsom

Bivši lider Demokratske stranke za Danas o predstojećim stranačkim izborima

Ostavite komentar


  1. Mislim da Pajtić polako gubi uticaj u DS-u pa otuda i ovakve njegove konstatacije.

  2. Problem je što se, zbog komplikovane procedure išlanjenja ne zna ko je zapravo član DS, a ko ne. Sećate se fame oko toga da li je Krlo član ?! Zbog paušalnog shvatanja ko je, a ko ne član danas imamo mogućnost da svako može umesto nekoga da uplati članarinu. Tako, imamo situaciju da su Lutovčevi puleni sa Voždovca (koji se, inače ne pojavljuju godinama u odboru) uplatili članarinu i za neke ljude koji su preminuli i dodatno otežali situaciju i izbrukali stranku?!

  3. Daklem, plati SNS clanarinu na ime svih koji to nisu tamo gde ima kontrolu nad kandidatom DS, i moze da glasa za svog protezea sa onolikim brojem glasova koliko je clanarina uplatio. Nesto mi govori da ce na jesen demokrate(t.j.koga god SNS pomogne) zajedno sa naprednjacima napraviti vladu, a Vucic ce konacno postati utemeljitelj DS.

    1. To znaci da, hipoteticki, Vesic, Mali i ostali koji su napustili DS mogu sutra da postanu potpredsednici DS, a da sadasnji potpredsednici mogu da zavrse na ulici?

  4. Zar su vam i metafore vezane za oružje i pucanje?!? Kakav ste vi primitivan narod? Znate li stvarati, ili samo radite ono što zna svaki idiot – razarate.

  5. Nisu to neki ljudi dali zivot za stranku vec jedan Veliki covek Djindjic ili ni ime nesmete da izgovorite.A sto se demokratije tice ona ne pada sa neba.Ona se neguje.Zaboravili ste Djindjica i njegove lekcije.Gde ce vam dusa.Saberite se.Krajnje je vreme sto bi se reklo minut do ponoc.

  6. Sve je u DS-u farsa,jer ne moze se ziveti od nerada i stare slave!Mislim da ovo filozofiranje gospodina Pajtica i ovi predsednicki kandidati ne mogu da pomognu DS-u!

    1. Pajtic je bio NAJVECI PROMASAJ DS, oni koji su ga izabrali su upropastili DS.
      Pajtic treba da se isclani.

  7. DS vise nema ni noge, ni ruke, ni trup…Ne postoji kao stranacko telo vise.

  8. Ključno mesto ovog teksta je „…JA SAM u tu stranku uložio 20 godina života“, a ne, recimo, „ja sam, ZAHVALJUJUĆI TOJ STRANCI, postao neko i nešto“. Taj STRAŠNI EGO je, naprosto, jači i od njega i od onih koje kritikuje, to je ono što je pojelo DS i zbog toga ona više nikada neće značiti nešto na političkoj sceni ove zemlje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.