Palma: Vlada bez Dačića bila bi šteta za Srbiju

Dragan Marković Palma ostao pri stavu da ne želi da bude ministar

Ostavite komentar


  1. Dacic i Palma su sinonim za ono sto Srbiju cini prokuzenom i osramocenom za sva vremena. Njihova proslost i politicka pripadnost trbalo bi da simbolizuje najgori period u istoriji Srbije. A ko njih uzme u koaliciju isti je kao i oni. Dali nam ima spasa?

    1. Gospodine Bob vi nemate u vidu da je oslobodilac Palm u ratu Oslobodio Vukovarski SDK i Osjecku banku .Drugo vi nemate u vidu da u selima oko Jagodine mladencima preko 60 godina daje po kravu .On daje narodu ogrev po 120 evra a kupi ga za 3200 din sve u cilju da se narod ne mrzne. On je jedini ostao na Arkanovom putu to treba imati u vidu.

      1. Da li to daje iz svog djepa. Po komentaru bi rkao da je tako Milutine.

      2. Poštovani, odakle mu bogatstvo? Kriminalac? Ne radi za džabe. Samo pare.

  2. Palmu na silu za ministra kulture. Ipak je on vrstan poznavalac na polju ozbiljne muzike. Nije mu strana ni gluma, a i u komediji je neprikosnoven.

  3. Stetocina palma u stetocinskim vecernjim novostima prica o steti za Srbiju!

  4. I jedan i drugi ne bi mogli da dobiju dvojku iz engleskog u osnovnoj skoli. Ministar inostranih poslova covek koji u 21 veku ne zna nijedan strani jezik. Sramota. A vamo neki intelektualac i mudrijas. O Palmi me mrzi i da napisem bilo sta.

  5. Vlada Srbije je sama po sebi steta za Srbiju, sa vama, sa Dacicem ili bez vas.

  6. Stvarno bi bila prava šteta, ko bi pevao stranim diplomatama i izigravao dvorsku ludu kad ne bi bilo Dačića?

  7. Vlada sa Dacicem bi bila velika steta za Srbiju.I ne samo sa njim nego i sa mnogima na vrhu koji su napravili Srbiju onakvom kakvu je oni koji pametno razmisljaju svojom glavom nikada ne bi pozeleli.Srbiji trebaju novi, mladi,obrazovani i pametni koji ce zameniti trenutne i odvesti Srbiju u srecniju buducnost od ove .

  8. Već su 30 godina na vlasti. Kud plovi ovaj brod, tj. Titanik!Čovek koji čita engleski na ćirilii!!!! Spasa nam nema, propašćemo sigurno!!!!

  9. Ako vlada bude bez Dačića Srbiju će da izedu zmije i ovoliki pacovi (ovde širim ruke da pokažem koliki su pacovi).

Ostavite komentar


Politika

Miličević: Većina sveta shvatila da Rezolucija o Srebrenici otvara nove jazove u BiH i regionu 10

Miličević: Većina sveta shvatila da Rezolucija o Srebrenici otvara nove jazove u BiH i regionu

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Milan Miličević izjavio je da je današnje glasanje o rezoluciji ;Generalne skupštine UN kojom se 11. jul proglašava Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. i osuđuje negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, pokazalo da "većina planete ipak misli svojom glavom" i da "shvata da usvajanje rezolucije otvara nove jazove u BiH i regionu, a potencijalno i u celom svetu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.