Palmer okupio Albance i Srbe

Ostavite komentar


  1. Slobodan Petrovic nije sa srpske strane i ne predstavlja Srbe sa Kosova, u pitanju je tzv. „posteni srbin“ koji za sitne pare odradjuje sta treba za Albance. Inace, vrlo cesta pojava koja se vrlo rado koristi na Balkanu u politici. Setimo se samo „multietnicke“ delegacije Milosevica u Rambujeu.

    1. A ko po tebi beani srpski organizovani kriminal, ovaj interese? Rakic, Radojcic ubuca Olivera, mizda si u pravu.

      1. @ali

        Samo nemojte vi Albanci o „organizovanom kriminalu“, smesno je. Sto se tice ubice ili ubica Olivera Ivanovica ako imas saznanja o tome ko je i li ko su, odmah da si otisao do policije i da prijavis. A ako ne znas, onda nas postedi sve tvog lupetanja.

    2. Po Vasoj logici, trebalo bi svi Srbi sa bilo kog mesta zemaljske kugle da se podrede vladajucoj garnituri (bolje receno partiji) Srbije?

      1. @Bashim
        To je pre svega vasa, albanska „logika“, sve vam je podredjeno velikoalbanskim idejama i ciljevima a ako neko od vasih strci, sledi presuda po kratkom postupku. Eto, npr. ti i tebi slicni, na liniji ste sa Hasimom i Ramusom, Ramom i ostalim „velikanima velikoalbanske misli“ a ako neki vas sunarodnik kaze nesto protiv, tu ste da ga izvredjate, sto se desavalo u komentarima na ovom sajtu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.