Pandemija ne sprečava Vučića da vodi kampanju

Sagovornici Danasa o javnim aktivnostima predsednika Srbije tokom najžešćeg udara kovida 19

Ostavite komentar


  1. Ma on je jedan nesrecnik koji javnim nastupima hrani svoje konplekse a ovaj narod je sludjen i uplasen. Terace ovako dok sam sebe ne slomi a narod je odavno slomljen

  2. ,, DELA GOVORE VIŠE OD REČI “ Neverovatno je ali istinito da simpatizeri A. Vučića ipak više veruju rečima. Čak i kada gladuju, ili danima čekaju na lekarsku pomoć, ili ne viđaju svoje najbliže u emigraciji, ili svakodnevno gube sate u javnom prevozu, ili kada upadnu u rupe na kolovozu i pretrpe štetu, ili . . .

  3. I ne samo sto ga nije sprecila da vrsi neprekidnu kampanju samoga sebe, nego mu i Danas objavljuje fotografije na sajtu kad kod treba i kad ne treba. Nije za cenzuru jer se govori o istini.

  4. Ako neko vodi, svakodnevnu, kampanju, u korist „bojkot“ opozicije, onda ste to vi. Covek se bavi politikom, predsednik je drzave, i treba da ga ima u medijima. Uostalom, on ima cime da se pohvali. Zaboravili ste Tadica, on kine, to bude udarna vest. Znam da niste zaboravili, ali, on je vas. Sto je najvaznije, gradjani Srbije nisu zaboravili tu despotsku, beskorisnu i stetnu vladavinu.

    1. Nedostojanstveno ponašanje luftiguza AV, AV-a, govori o nedostatku njegovog domaćeg vaspitanja. I koliko god se trudi da deluje opušteno i samouvereno očito je da se radi o
      njegovom patološkom strahu i nedostatku samopouzdanja

  5. Gledajte i učite. Tako se izbori dobijaju a ne upadom u televiziju sa motornom testerom i mlaćenjem prazne slame po ulicama.

    1. Pa, dobro, da učimo, kad kažeš.
      Ali ako je uspešan recept za dobijanje izbora u Srbiji noćno upadanje na bauštelu i mlaćenje prazne slame pred TV kamerama, onda nešto debelo ne štima sa Srbijom…

  6. Kon mora da sedi u Zabeli ,da je Srbija drzava2009)
    Rece nam vrlo uvredljivo ,arogantno ,cak gadljivo,,sta misli o nama ( u vezi protesta ), prilikom posete gradilista. u 22h . – NOCOM?
    Opozicija i gradjani cute ?

  7. Ako uzmemo da se ozbiljnija varijanta virusa pojavila u martu mesecu, do sada je proslo 7 meseci ili oko 28 nedelja. ispada da se predsednik testirao svake nedelje, 37 puta. Toliko o hrabrosti

  8. Zamislite, čak ni neki lerari nisu „ostali kod kuće“, potom primetio sam pekare, koji su se oglušili o preporuke Kriznog štaba, zatim prodavci, vozači, vatrogasci itd.itd.?! Medjutim, sve to nije važno, neki bi najradije zatvoriliVučića. Valjda im je to jedini način da ga pobede.

    1. Ne Knezevicu, kada AV ne bi bezao od TV duela sa politickim protivnicima kao zec od lovca vrlo, lako bi ga pobedili, kada bi se videla naduvana lazna velicina toboznjeg politicara. Evo jedno pitanje za vas AVljupce – zasto covek sve ove godine nema pelje, hrabrosti, m..a da bar sa odrtavelim Bokijem Tadicem ili Jeremicem izadje na TV duel ili ljudsku politicku raspravu??

  9. najpametnijeg u Srba ikada, neku reč je izgovorio vojvoda Aleksić. Bez obzira šta mislim o Aleksiću, ali njegovo svedočenje o „hrabrosti“ velikog vođe nije ono što „samohvalov“ priča za sebe! Siguran sam da je ista priča i za hiperimuni gamaglobulin.Naravno, to je još jedna „istina“ koju on sipa brzinom munje. Kao i za onaj “ najsmešniji virus u istoriji“!! Ima naš narod jednu kratku izreku , od tri reči, za takve – LKP!!

  10. Vučić kaže da se testirao 34 puta. Da li je ta 34 testiranja po 6000 hiljda dinara platio iz sopstvenog džepa ili smo mu i to platili. Građani o kojima on navodno brine nemaju para ni za jedno testiranje.

  11. Ustav Republike Srbije
    Član 115.
    Predsednik Republike ne može obavljati drugu javnu funkciju ili profesionalnu delatnost.

  12. Ja ne mogu da zamislim nijednog političara na svetu koji bi pri zdravoj pameti otišao u 11 uveče na gradilište nečega i tamo se pred TV kamerama žestoko svađao s nekakvim nepoznatim bićima(?) za koja smo jedino shvatili da „ne vole Srbiju“, ali do ovog trenutka ne znamo ko su ti što „ne vole Srbiju“, niti po čemu se vidi da oni „ne vole Srbiju“, samo znamo da treba da ih „bude sram“ zbog toga.
    Nisam mogao da zamislim čak ni da bi Vučić mogao da uradi neki ovakav, da ga nazovem „mali noćni performans na baušteli“, ali eto, čovek me je demantovao – on i to može!

  13. Nikada nisam ziveo u Srbiji ,a Srbin – pravoslavac od kada sam se rodio .Toliko verovao u Srbiju ,toliko zeljno iscekivali “ Vaskrsnuce “ posrnule majke Srbije ,ali na zalost ostala nam je “ maceha “ mislim i za uvek ! Jedan grad ( Beograd ) , a nije grad ,ja bi mu dao drugi naziv sa pet slova je najodgovorniji sto nam Srbija ostade “ maceha “ !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.