Panović: Moguće da referendum o Kosovu bude kao onaj Ciprasov

Kolumnista Danasa odgovarao na pitanja na Fejsbuk strani Danasa

Ostavite komentar


  1. Ne može se postići dogovor i rešenje, koji je idealan i kojim bi svi bili zadovoljni, već treba težiti kompromisu, a to je po meni razgraničenje, koje na prvi pogled možda i ne deluje kao optimalno rešenje, ali na duge staze, kao trajno rešenje je veoma dobro, pošto je trend nataliteta građana srpske nacionalnosti (bolje reći mortaliteta) na jugu i u sandžaku jako nepovoljan po buduće pregovore, dok je kao albanaca suprotno. Ukoliko se ovo sada trajno ne reši, postoji mogućnost da u budućnosti izgubimo značajno veći deo teritorije. Već su počele tenzije u pomenutim reonima, i treba tome stati na put.

  2. Mladji ne znaju a stariji s dobro sećaju koliko je para i svega ulagala Jugoslavija u tu rak ranu Kosovo i nije je nikada izlečila.Da li to može mala i osiromašena SRbija?A da ne govorim o bašmebrigovićkom mentalitetu Šiptara:ne plaćanje struje,poreza i sl.

  3. Citat, “I dalje nije jasno kako pored vas toliko opozicionara Danas i ostali kritički mediji svi zajedno nemaju veći tiraž od Informera. Ili počnite da kupujete novine ili se skinite sa društvenih mreža i nemojte pokazivati kolike ste stipse”.
    Plus, pitanje da li je tiraz zaista toliki za konkurenciju Danasa… Oni NE moraju da prodaju novine da bi se finansirali i opstali. Njihovo finansiranje ne zavisi od toga. Slicno kao netalentovana deca bogatih sa nazovi karijerama gde je postojanje nazovi karijere cilj sam po sebi…

  4. Ovo sa ‘stipsama’ G. Panovica je dobro, … Pa imam pitanje za njega: Sta je starije G. Panovicu, kokos ili jaje?! … Sve dok se vasim novinarskim radom ne potrudite i ubedite sve one koji vas citaju, da shvate i izadju na izbore, … nikakvih para i pretplata nece biti! Mi ostajemo frustrirani komentatori-pojedinci a vi novinari sa hobijem!

  5. Добро да се неко сетио Ципрасовог референдума, тако може и Србија да прође. Никог није било брига шта су Грци изгласали на референдуму, услед међунарондог притиска морали су да прихвате план тројке, Било би лепо да 40 млиона људи на овом огромном Балкану крене путем интеграције и демилитаризације, али Брисел то никада неће дозволити.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.