Parandilović: Zemlju vode lažne patriote koje su Srbe na Kosovu ostavile Kurtiju i Radoičiću 1foto: Novo lice Srbije

Stranka Novo lice Srbije na izbornoj skupštini odžranoj u nedelju izabrala je stranačko rukovodstvo, kao i deklaraciju „Srbija zaslužuje bolje“.

Delegatima su se obratili Aleksandar Jovanović Ćuta ispred Ekološkog ustanka i heraldičar Ljubodrag Grujić koji je prisutnima preneo pozdrave Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević.

Miloš Parandilović, koji je izabran za predsednika stranka, tom prilikom izajvio je da su stranku osnovali pre godinu kako bi pokazali bolju da se izbore „protiv Vučićevog kartela“.

“Našu zemlju danas vode lažne patriote koje su Srbe na Kosovu ostavili na milost i nemolost Kurtiju i Radoičiću”, naveo je Parandilović i poručio da režim mora biti poražen na izborima 17. decembra.

Za jednog od potpredsednika izabran je i Ivan Matović, predsednik udruženja Starosedeoca iz Kraljeva i kandidat za gradonačelnika tog grada.

Svečanom delu skupštine prisustvovali su Novica Antić, predsenik Vojnog sindikata Srbije, predstavnici drugih političkih stranaka i simpatizeri Novog lica Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari