Parlament odbacio predlog obrazovanja komisije za mini hidroelektrane

Ostavite komentar


  1. po ko zna koji put se pokazuje da nije dobro što u parlamentu nemamo direktno izabrane polslanike, nego postavljenike šefova stranaka. Da li je mr Čabardi očekivao od dr Atlagića da shvati važnost njegovog predloga? Da li je to očekivao od Martinovića, Rističevića ili Gojkovićke? Šta možemo da očekujemo od onih koji glasaju na zvonce?! Ne verujem da i jedan narod doživljava takvo poniženje, poput nas. Ej, bre, predstavlja me onaj koji glasa na zvonce. Upravo su dokazali odbijanjem ovog predloga, da nisu naši predstavnici, jer mi ne želimo uništavanje biljnog i životinjskog sveta zarad punjenja nečijeg sefa, jer učinak mini hidro elektrana je upravo taj. Srbija ima dovoljan broj sunčanih dana da nam mini hidro elektrane i vetrenjače nisu potrebne, ali kako objasniti to našim parlamentarcima kojima je glavna zabava pljuvačina svih koji misle svojom glavom i kojima roditelji i supružnici ne zvone za doručak, ručak i večeru.

    1. Предлог је сасвим на месту и нормалном човеку разумљив. Али. Ако би се усвојио угрозио би интересе кума Николе. А кум није дугме.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.