Parlamentarni izbori bili bi izrugivanje građanima

Prijatelji iz Dveri su bili uverenja da na predsedničkim izborima, svaka stranka treba da ima svog kandidata
Aleksandar Popović, predsednički kandidat DSS, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Popovic najavljuje da su izbori besmisleni, a njegova partija na svakom koraku insistira na izborima. Ocigledno da ni sami nisu sigurni sta zele

  2. Baš mi je čudna naša opozicija, iz dana u dan kukaju kako vlada ne radi dobro i nema podršku građana, a čim Vučić pomene izbore, opet kukaju čemu sad izbori.

  3. Neka se u biračkom telu, ili u tom gradjanstvu na koju se sagovorik poziva, napravi anketa da li su za izbore ili ne, verujem da je preko 6o odsso za da bi se rasteretili ove propale opozciije koja koči napredak Srbije.

  4. Ja sam očekivao da će se vaš novi fenomenlni lider Miloš Jovanović prijaviti za predsedničke izbore, ali izgleda da nema kuraži za to ili je prosto realista pa zna da je ispod 1%.

  5. Mišljenje malih stranaka jer bi nestale na vanrednim parlamentarnim izborima odnosno ne bi prešle cenzus.

  6. Запањујућа чињеница да ДСС као странка нормалних и школованих људи има 3% подршке, говори довољно о Србији.

    Поповић је сјајан човек, 25 година радног стажа од тога три у политици. Струка, знање, искуство, промена погубне евро-марксистичке политике.

  7. Dveri samo seju gluposti po novinama. Kad god se neko iz Dveri oglasi, njima padne rejting.

  8. Sad si se pojavio a isterali ste Sandu koja vas je uvela u Skupstinu Srbije. Ovaj covek kopija Kostunice dr Vojislava nije za predsednika Srbije jer je bio ne na celu vaznih resora kad je u Srbiji sve prodano i unisteno npr NIS sto je veleizdaja kao i ostale pljackaske privatizacije. A uvek se nesto neckao kad je trebalo da se uhvati ozbiljnog posla i odgovornosti. Neki namcorast lik…

  9. Nazalost I Danas se napunio sa bototvima.. Medjutim, naslov clanka me iritira jer je polutacan iz razloga sto je celokupna vladavina Srbijom od 1990 cisto izrugivanje. Kada to svi gradjani shvate plasim se da ce biti kasno.

  10. Добро, зар баш нико да не одреагује на лаж о "већини народа која подржава прикључење ЕУ". Доста више са том лажи. Прикључење ЕУ подржавају само они који дрпају њихове фондове и намештају тендере које финансира ЕУ. Обичном свету креће желудац сваки пут кад чује од лопова да "ЕУ нема алтернативу".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.