Parović: Bojkot ima smisla ako se njime brani Kosmet

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta o pregovorima vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. Zašto danas uopšte daje prostor opskurnim tipovima poput ovoga?
    Kakva je ovo retorika „Soroš“, patriote, Kusturica… Aman, ljudi, ne trošite nam vreme na ljude koji su i statistički i kvalitativno nebitni.

  2. Mnogo jak političar ovaj lik.
    Mora da je neki master (šuster? ) sa Gigatrenda.
    Nego ako već zapuca na Kosovo ravno sa ciljem da ga „osvoji“, predlažem mu da umesto gore nabrojane ekipe povede Cecu i Acu (Lukasa).
    Cecu iz očiglednih razloga, a Acu da bar nešto od šiptarskih para ostane na Kosovu.
    Ako razumete sta hoću da kažem.

    1. Чуо сам причу, Адиле, о предизборном митингу Арканове „Странке српског јединства“ у Ужицу, давних дана кад се скот демобилисао па су решили да га прекомандују у Скупштину: Почне Аркан да дроби о томе како „Српкиње треба да рађају више деце“, а сала се ори: „Дај нам Цецу да правимо децу!“…

  3. Kosovsko pitanje neka resavaju oni koji za to sada primaju platu i ciji je to posao! A opozicija mora u bojkjot dok postoji medijska nlokada pre svega na rts! STA LI RADE NA RTS OVA TRI LETNJA MESECA NJIMA JE DOVOLJNO DA PRIKAZUJU SPORT A DA LI SVAKOG TO INTERESUJE?

    1. Alo realisto,koji si ti pa etnjaković o čemu bre pišeš,imaš li ti pameti.Pa o kakvoj blokadi ti pričaš,ko i šta je blokirano,pa ništa osim kada, ,,,opozicionari,, krenu da šetaju Beogradom,blokirajući ulice normalnim građanima,što će reći oni koji šetaju su kompletne budale jer ne znaju zašto to uopšte rade.Ti imaš mnogo kanala pa izaberi koji hoćeš,gledaj Staniju biće ti lakše,a možeši Soraju…

    1. Ajде. Па што онда траже да им га дамо ако су „држава“ и „независни“ и без нас? Не могу у УН, УНЕСКО, ИНТЕРПОЛ? Аха, и тако треба да остане са свим што је украдено се не прави трговина.
      Иначе ствар је проста за оне мало недотупавије који се праве да не схватају да би са озваничењем отуђења Косова полако на ред дошле и све друге територије на које они полажу „право“ а о сецесионизму „Санџака“ и Војводине да се и не говори.

      1. To hoće li Vojvodina ili Sandžak ostati u Srbiji, ili neće, zavisi uglavnom od toga da li je ljudima koji tamo žive život u srpskoj državi podnošljiv ili ne. Kada više ne bude dileme za većinu da je nepodnošljivo, onda nema sile koja će ih zadržati, tj. ukoliko bi se takva sila našla, našla bi se i nad silom sila, Bobo. Spavali ste na času, pod dejstvom bensedina pretpostavljam…

        1. Odavno nisam procitao besmisleniji komentar, direktno iz nato kuhinje, sudeci po “logici“ na kojoj je baziran. Znaci da ako recimo stanovnici Zeleznika ili Cukarice vise ne zele da budu u Srbiji, to po tvojoj logici automatski znaci da “onda nema sile koja će ih zadržati“. A to sto tako olako vredjas druge citaoce, ne znaci da si ti etalon za normalno. Naprotiv.

          1. Осврните се око себе, Никола! Разлог због којег постоји Србија је тај што ономад Срби нису желели да трпе Дахије на рушевинама Отоманског царства. Шта задржава Шумадију у Србији? Сигурно не расходовани руски МИГ-ови и Вулинове модне униформе! Шумадинцима још није догорело до ноката, рођаче, а кад буде, ето Републике Шумадије ко крушка! Појма немате…

  4. Niste bili bas precizni. Parovic smatra da bojkotom treba da se odbrani Kosmet, Vucic I njegovo mesto u drzavnoj upravi.

  5. Baš ste lukavi vi iz Danas-a !
    Te Maršićanin, te Čotrić pa Parović, sutra verovatno neko Čankov…

  6. Kosovo je pitanje svih pitanja i biće opredeljujući faktor u narednom periodu u Srbiji, stoga odličan stav

    1. @Stevan***A kakav mu je stav povodom teme o većinskom narodu,Albancima,koji tamo žive,da li su i oni,teoretski,državljani Srbije?To niko ne pominje već samo teritoriju!Izgleda da bi svi KiM u okviru Srbije, ali bez Albanaca,samo sumnjam da bi oni pristali da se odreknu dostignutog statusa bilo kakvim mirnim dogovorom,a koji su postigli upornošću,ratom protiv srpske vlasti i uz velike žrtve!Ko bi pristao na tako nešto?!Dakle,čiji su državljani kosovski Albanci?

      1. Зар нисте чули да се Албанци не рачунају? Па, још је пре век-и-по српска наука спознала да Арбанаси имају репове?! Срамота је да се то не учи у српским школама?…

  7. A kada će pozicija i opozicija da se bave nama i vama koji smo ih izabrali a slučajno ne živimo na Kosovu? Imamo li i mi pravo da budemo nečiji politički prioritet u Srbiji?

  8. „…da sačuvamo Kosmet u ustavnom poretku Srbije…“. Kako da sačuvaš nešto što NE poseduješ?! Apsurd,paradoks,besmislica…ili,možda,sarkazam?

    1. Napisah, uzalud: “ Cemu opet cenzura? Da li je moguce da vam bas toliko smetaju anti-americki i anti-zapadni komentari, da ih ovako nemilice cenzurisete? Stvarno mi niste jasni, a na sva zvona se pozivate na slobodu misljenja i govora? Zasto vam smetaju istorijske cinjenice o “americkom snu“, jel mozda zato sto su isuvise jezive? Pobogu, dozvolite ljudima da procitaju i drukcija misljenja od onih koja mesecima vec vrlo agresivno propagiraju hvalospeve o nekakvim famoznim “zapadnim demokratskim vrednostima“. Dozvolite da bar iznesemo te drukcije cinjenice od ove besomucne prozapadne i srbomrzacke autosovinisticke propagande, pa nek citaoci sami odluce u sta ce da veruju. Podaci o svemu tome su dostupni na internetu, sve moze da se dokumentuje i potvrdi. I prekinite sa ovom “dresurom“ misljenja svojih citalaca, to je ipak svojstveno nekim drugim “medijima“ u koje vi ne spadate, nadamo se svi koji vas citamo. I zato cu ponoviti jos jednom, a vi kako hocete, postovana redakcijo.? “
      Vidim da ne vredi, mozete samo da nastavite da glumatate slobodne novine koliko zelite, posto ne trpite drukcije misljenje od sopstvenog, niste deo resenja vec deo problema. Ili je ovaj Gubernator Klatimir Klatimirovič Smutin neki vas urednik, koliko ga stitite i koliko mu mesta dajete. Vase postupanje i odnos prema citaocima i gradjanima Srbije koji se usudjuju da imaju svoj stav i kriticko misljenje je sramotno i siguran sam da ima jos mnogo, mnogo citalaca koji su “provalili“ sta radite i zasto. Pljujete po politicarima na vlasti s pravom, a sluzite se istim metodama kao i oni, guseci drukcija misljenja, pogotovo ako su usmerena na razgolicivanje pravog lica (i nalicja) zapada i njihovih stvarnih interesa i ciljeva. Sta ste onda i kakvi ste vi?

      1. Који су „стварни интереси и циљеви запада“, Никола? Наведите три која сматрате најбитнијим.

      2. @Nikola B.B.*** Probajte da napišete anti-ruski komentar u „novostima“,“kuriru“,ALO-u“… koji nikad neće biti objavljen pa onda pričajte o „dresuri“! Imam svoj stav a vi možete da pišete svoje tirade,trućanja, do mile volje,to je vaše demokratsko pravo!

      3. @Nikola.B.B.***Da li su kosovski Albanci,po Ustavu Srbije,državljani te iste Srbije?

  9. Je li, zasto neko nije postavio najvaznije pitanje: „da li je bilo u tvojoj porodici ludaka?“

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke 8

RIK imenovao šest novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavke

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici šest novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili upražnjena mesta poslanika koji su ranije podneli ostavke.Poslanike sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke - Miloša Vučevića, Nikolu Selakovića i Predraga Bandića, zameniće Staša Stojanović, Nataša Ivanović i Nikola Lazić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.